Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

0 Ο ΘΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΧ

Ο γνωστός δικηγόρος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής του Ευβοϊκού Χαλκίδας Θάνος Αναστασιάδης, ανέλαβε εδώ και λίγες ημέρες προεδρικά καθήκοντα στον Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδας!
Ο Αναστασιάδης, παρότι εδώ και περίπου μία δεκαετία έχει αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο(!),  βρέθηκε στο Ενωσιακό και παρακολούθησε τον τελικό Παμπαίδων, ανάμεσα στο Ληλάντιο και τον Ερμήλιο.
Ο ίδιος μιλώντας στο Eviateam ανέφερε ότι “ξέρετε πως πλέον, δεν ασχολούμαι με τη μπάλα σε τοπικό επίπεδο. Τον τελευταίο καιρό γυμνάζομαι στο κολυμβητήριο και δέχτηκα κάποιες πιέσεις για να αναλάβω την προεδρεία. Στην αρχή ξεκίνησε όλο αυτό ως αστείο αλλά έπειτα …σοβάρεψε! Πιστεύω ότι αν υπάρξει συνεργασία και καλή θέληση, θα μπορέσουμε να δώσουμε μία νέα πνοή στον Όμιλο. Η Χαλκίδα πάντα ήταν περήφανη για τον ναυταθλητισμό της. Αξίζει να κάνεις την προσπάθειά σου. Πριν κάποια χρόνια ο ΝΟΧ στο Πόλο είχε παίξει στην Ευρώπη, το Καγιάκ έχει στη συλλογή του αμέτρητους τίτλους, στην κολύμβηση, υπήρξαν και συνεχίζουν να υπάρχουν πολλές διακρίσεις, οπότε δεν θα μπορούσα να αρνηθώ μία τέτοια πρόταση”, συμπλήρωσε μεταξύ άλλων, ο Θάνος Αναστασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: