Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

0 ΤΕΛΟΣ Ο ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

1 χρόνο κράτησε ο Ίκαρος Χαλκίδας, ο οποίος επέστρεψε στην Καλλιθέα. Τελικά ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Αγγελόπουλος, δεν έδωσε στη Χαλκίδα την ανδρική ομάδα, αφού ζήτησε περισσότερα χρήματα, από ότι είχε συμφωνήσει με το Δ.Σ. και τους επιχειρηματίες απ' τη Χαλκίδα.
Συγκεκριμένα ο Αγγελόπουλος ζήτησε παραπάνω χρήματα, ενώ ο ίδιος καθυστέρησε να ξεχρεώσει τους παίχτες. Από πλευράς Χαλκίδας, τα χρήματα είχαν μαζευτεί όπως και η εγγυητική, ενώ ο Αγγελόπουλος, δεν συμβιβάστηκε μόνο αυτά, ζητώντας παραπάνω. Οι διοικούντες της Χαλκίδας δεν έδωσαν παραπάνω χρήματα, λόγο ότι αν τα έδιναν, δεν θα είχαν άλλα για να κάνουν μεταγραφές και να κατεβάσουν την ομάδα στην Α2. Εκτός αυτού, υπήρχε και μία άλλη παγίδα, στην οποία δεν θέλουμε να αναφερθούμε. 
Εν τέλη ο Ίκαρος γύρισε στη Καλλιθέα, αλλά ακόμα αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο Αγγελόπουλος τόνισε ότι θα ασχοληθεί μόνο με τα τμήματα υποδομής και την αποκλειστική ευθύνη για τη λειτουργία της ανδρικής ομάδας έχει πλέον ο Ερασιτέχνης. Πρόσφατα μάλιστα, ανακοίνωσαν και νέο προπονητή, τον Δημήτρη Λιόγα.
Ο Αγγελόπουλος δήλωσε τα εξής: «Επειδή καθημερινά βλέπω στον Τύπο για την εκ νέου ενασχόλησή μου με την ανδρική ομάδα του Ίκαρου στην Α2, έχω να δηλώσω με σίγουρο λόγο τα παρακάτω: Έχω κουραστεί με την επί χρόνια λειτουργία της ανδρικής ομάδας του Ίκαρου, αλλά και τις συνεχείς αντιθέσεις των αρχών για ανάπτυξη, αξιοκρατία και ισονομία. Πρέπει νέοι άνθρωποι να μπουν μπροστά στη διοίκηση του Ίκαρου. Εγώ προσωπικά θα ασχοληθώ έχοντας δεύτερο λόγο, βοηθώντας τις υποδομές, και θα παρακολουθήσω το ανδρικό στη βάση της απόφασης να πορευτεί κυρίως με αθλητές των υποδομών του. Τη χάραξη της πορείας καθώς και τη στελέχωση της ανδρικής ομάδας θα αναλάβει αποκλειστικά ο Ερασιτέχνης Ίκαρος».
Τελικά ο Αγγελόπουλος απέδειξε ότι ήρθε στη Χαλκίδα για να εκμεταλλευτεί τον κόσμο αλλά και να βρει στο κλειστό Κανήθου την προσωρινή του θέση για την ομάδα του που ποτέ στην Α1 δεν είχε κόσμο, πέρα από τη χρονιά στη Χαλκίδα. Τους τελευταίους μήνες μάλιστα αυτό φάνηκε από τις προθέσεις του, ότι ήθελε η να δώσει πάρει αρκετά χρήματα για να αφήσει την ομάδα στη Χαλκίδα η να την επιστρέψει στην Καλλιθέα. Άρχιζε λοιπόν να μην πληρώνει τους παίχτες, ενώ δεν πλήρωνε και τον χορηγό σίτισης τους. Αυτό φάνηκε και στα τελευταία παιχνίδια που κάποιοι παίχτες δεν αγωνιζόντουσαν με πάθος. Μάλιστα πολλές φορές σε συνεντεύξεις, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης πέταξε "μπηχτές". Εκτός αυτού, ο Αγγελόπουλος φρόντισε να μην αποδεχτεί μία καλή χορηγία από μεγάλη εταιρία που θα αναλάμβανε την επόμενη χρονιά τον Ίκαρο Χαλκίδας, κάτι στην οποία είχαν συμφωνήσει οι διοικούντες της Χαλκίδας. 
Το κακό έγινε. Ο Ίκαρος Χαλκίδας έζησε για 1 χρόνο και απέδειξε μέσα σε αυτό ότι η Χαλκίδα έχει κόσμο και στηρίζει την ομάδα. Ο κόσμος της Χαλκίδας στήριξε μία "ξένη" ομάδα και φανταστείτε πως θα στήριζε την ιστορική ομάδα μπάσκετ της Χαλκίδας, την ΑΓΕΧ, αν αυτή ήταν στη θέση του Ίκαρου. Μία ΑΓΕΧ που διαλύθηκε λόγο χρεών αλλά κανένας δεν ασχολήθηκε λόγο του γεγονός ότι ήρθε ο Ίκαρος στη Χαλκίδα.
Στο ότι δεν έμεινε ο Ίκαρος στη Χαλκίδα, θα το χαίρονται οι δημοτικοί άρχοντες που δεν έδωσαν ούτε 1 ευρώ να φτιαχτεί το κλειστό Κανήθου. Όμως η κατάρα έπιασε και δεν εκλέχθηκαν ξανά.  
Τέλος, δε μας άνηκε αυτή η ομάδα και κάναμε το κέφι μας. Να ευχαριστήσουμε όλους τους Χαλκιδέους του Δ.Σ. που πάλεψαν μέχρι το τέλος για να κρατήσουν αυτή την ομάδα στη Χαλκίδα δηλώνοντας πως ήθελαν να την κάνουν ΑΟ Χαλκίδας, όπως στο ποδόσφαιρο. Δεν έγινε αλλά δεν θα σκάσουμε. Ζήσαμε μια χρονιά στην Α1 και να ξέρετε πως η επόμενη θα είναι με ομάδα που θα ανήκει στη Χαλκίδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: