Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

0 Η "ΠΡΩΤΗ" ΤΟΥ ΑΟΧ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2014-15

Υπό αντίξοες συνθήκες και σ’ ένα αγωνιστικό χώρο, με τον οποίο …γελάνε και οι πέτρες, η ιστορική ομάδα της Χαλκίδας, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας, την πρώτη της προπόνηση, για τη νέα περίοδο.
Φυσικά, είναι πολύ νωρίς νωρίς για να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα, μιας και το ρόστερ δεν έχει διαμορφωθεί, με τον Γιώργο Λάμπρου να περιμένει την ολοκλήρωση 3-4 (τουλάχιστον) μεταγραφών, μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Ήδη έχουν αποκτηθεί ο Γιώργος Μόνος και ο Βασίλης Τσομπάνης (αμφότεροι έδωσαν το “παρόν”), ενώ από την περσινή ομάδα στην “πρεμιέρα” του ΑΟΧ ήταν οι Κώστας Καραμπάς, Βαγγέλης Αυλωνίτης, Βασίλης Κολιόπουλος και Αντώνης Νικολάου.
Στην ομάδα θα ενσωματωθούν εν καιρώ και οι Γιώργος Κωνσταντάγκας και Παναγιώτης Τσουπεής που είναι φαντάροι, αλλά και ο Βασίλης Κοροβέσης που απουσίαζε από την “πρώτη”.
Στην προπόνηση συμμετείχαν και αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες των “νερατζούρι”, καθώς κάποια απ’ αυτά, θα προωθηθούν στην μεγάλη ομάδα.
Στην κερκίδα του Σταδίου βρέθηκαν λιγοστοί “πιστοί” φίλαθλοι των “κυανόμαυρων”, ενώ χαρακτηριστική ήταν η κουβέντα του Γιώργου Μόνου “βοηθήστε, να φτιάξουμε ξανά την ομάδα μας”.

Δηλώσεις στο Eviateam, έκανε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Λάμπρου, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά:
“Οι καιροί είναι δύσκολοι, το γνωρίζουμε όλοι. Πόσο μάλλον όταν η Χαλκίδα είναι υποχρεωμένη να αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι σέβομαι όλους όσους έχουν περάσει απ’ αυτή την ομάδα, παράγοντες, προπονητές και παίκτες. Δυστυχώς η Χαλκίδα πέρυσι δεν την …άντεξε την κατηγορία. Για εμάς λοιπόν, υπάρχει μπροστά μία πρόκληση, να δημιουργήσουμε μία ομάδα απ’ την αρχή. Με το να λέμε ότι η Χαλκίδα είναι “μαγαζί γωνία” ή ότι πρέπει να παίζει στη Football League είναι εύκολο στα λόγια. Το θέμα είναι να μας πει κάποιος, πως θα γίνει αυτό. Ο δρόμος είναι ένας. Να προσέξουμε τα τμήματα υποδομής, υπάρχουν αρκετά ταλέντα στην ομάδα, οι κύριοι Μαύρος και Ελευθεριάδης, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και φυσικά ξαναλέω, ο στόχος μας είναι να επενδύσουμε σ’ αυτά τα παιδιά. Θα τους δώσουμε ευκαιρίες και το εννοώ. Σίγουρα η Χαλκίδα-πόσο μάλλον στην Α’ ΕΠΣΕ- πρέπει να είναι μία ανταγωνιστική ομάδα. Γι’ αυτό θα πρέπει να στηριχτεί και και σε ορισμένους καταξιωμένους παίκτες. Σ’ αυτούς τους δύο άξονες θα κινηθούμε. Δηλαδή, να φέρουμε επιλεκτικά κάποια παιδιά στην ομάδα, λίγους παίκτες, οι οποίοι όμως θα μας βοηθήσουν ουσιαστικά και θα πλαισιωθούν και από τα νέα παιδιά, που διψάνε να παίξουν ποδόσφαιρο. Εν κατακλείδι, αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να δημιουργήσουμε σιγά-σιγά απ’ την αρχή μία νέα ομάδα. Και φυσικά αν στο μέλλον υπάρξουν και καλύτερες προοπτικές στο οικονομικό κομμάτι και δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, τότε η Χαλκίδα, θα σηκώσει τα μάτια της, για να κοιτάξει πιο ψηλά. Χτίζοντας λοιπόν το …σήμερα για να υπάρχει …αύριο. Παρότι τα οικονομικά τη δεδομένη στιγμή είναι περιορισμένα, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να αποκτήσουμε 3-4 ακόμα ποδοσφαιριστές, μέχρι το τέλος της εβδομάδας”.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ





Πηγή: eviateam.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: