Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

0 ΓΣ ΕΠΣΕ 2014: Παρόν ο Καρυστινός για τον ΑΟΧ


Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ευβοίας, τη Δευτέρα 14 Ιουλίου, για τον διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς. Το παρόν απ' την διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς, έδωσε ο Τάσος Καρυστινός, ο οποίος δήλωσε πως η διοίκηση ανέλαβε την ευθύνη για τον υποβιβασμό του ΑΟΧ στην Α1 ΕΠΣΕ.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, αναφέρθηκε στον ΑΟ Χαλκίς και είπε τα εξής:
«Με κατηγόρησαν για την περίπτωση της Χαλκίδας. Εξιλαστήριο θύμα δεν θα γίνω. Μένω και δραστηριοποιούμαι στη Χαλκίδα από το 1982. Είμαι 32 χρόνια κάτοικος αυτής της πόλης. Ποιο είναι το έγκλημα που έχω κάνει; Δεν πρέπει να χωρίζουμε το νησί μας. Είμαι δίπλα σε όλους. Η Χαλκίδα να αναλάβει τις ευθύνες της. Ούτε φταίω εγώ αν ο Στούπας είναι έξυπνος παράγοντας και έφτασε ψηλά τον Ηρακλή. Και το ξαναδηλώνω, ότι η Εύβοια θα δει ομάδα στην Α’ Εθνική, μόνο αν αυτή η ομάδα έχει έδρα την πόλη της Χαλκίδας. Όπως και να λέγεται. Αλλά βέβαια δεν υπάρχουν και γηπεδικές εγκαταστάσεις. Πρέπει να ενωθούμε για το κοινό καλό».

Το μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού Χαλκίδας, Πανταζής Ρούσσος, απευθύνθηκε στον Παπακωνσταντίνου για τα όσα είπε για τον Ταρνανά, λέγοντας τα εξής:
«Ήταν απαράδεκτα όσα είπατε για τον Ταρνανά, στην συνέντευξή σας. Μιλήσατε για μπάλα και καρπούζι. Γιατί, τα περισσότερα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ ξεχωρίζουν τη μπάλα απ’ το καρπούζι; Έχει ματώσει ο Ταρνανάς, δεν είναι εκφράσεις αυτές».

Το λόγο πήρε ο Τάσος Καρυστινός, ο οποίος δήλωσε τα εξής:
«Ο ΑΟΧ δεν έχει καμία υστεροβουλία. Αφήσατε κάποια υπονοούμενα ότι μιλούσατε κατά τη διάρκεια της σεζόν με τη Χαλκίδα. Μαζί μιλούσαμε και πρέπει να σας πω ότι η διοίκηση της Χαλκίδας ανέλαβε επίσημα την ευθύνη για την πτώση της ομάδας. Μην ακούτε το κάθε παπαγαλάκι. Επίσης αναφέρατε ότι μία ομάδα με έδρα τη Χαλκίδα μπορεί να παίξει Σούπερ Λίγκα και δεν έχει ταβάνι, δεν είπατε ο ΑΟ Χαλκίς. Να το διευκρινίσετε…».

Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου δεν ανακάλεσε για τα όσα είπε για τον Ταρνανά, και δήλωσε τα εξής:
«Κουράστηκα να λέω ότι δεν έχω τίποτα με τη Χαλκίδα, δεν θα λέω συνέχεια τα αυτονόητα. Για τον Ταρνανά όμως δεν παίρνω πίσω τίποτα! Υπάρχει κανείς που να νομίζει ότι αυτήν την επιστολή που με κατηγορεί απ’ την πρώτη έως την τελευταία λέξη, την έγραψε ο ίδιος; Δεν σεβάστηκε ούτε το γεγονός ότι εκείνες τις μέρες απουσίαζα στη Βραζιλία. Εγώ δεν ενδιαφέρομαι για τον ΑΟΧ; Πριν μερικά χρόνια που μου έφερε ο κ. Τερτίπης τη σφραγίδα της ΑΕ Χαλκίδας στο γραφείο, έκανα προσπάθειες για να κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα ως ΑΟΧ, αλλά κάποιοι δεν ήθελαν. Και για τον Ηρακλή, ναι, λέω την άποψή μου, αν βελτιωθεί το στάδιο, να έρθει στη Χαλκίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: