Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

0 ΑΟΧ: Επιστρέφει ο Τσομπάνης, μένει ο Αυλωνίτης

Συνεχίζει να ενισχύεται ο ΑΟ Χαλκίς και μετά την επιστροφή του Γιώργου Μόνου, θα ξαναφορέσει την κυανόμαυρη φανέλα, ο επιθετικός Βασίλης Τσομπάνης. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που αν βρεθεί στη μέρα του, μπορεί -από μόνος του- να κάνει τη διαφορά, καθώς η ταχύτητά του και η άρτια τεχνική του κατάρτιση, είναι δύο απ’ τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του.
Ο Τσομπάνης έγινε γνωστός στους φιλάθλους της Εύβοιας, φορώντας αρχικά τη φανέλα των Λουκισίων και στη συνέχεια πήγε στη Χαλκίδα στη Δ’ Εθνική (2012-13).
Μετά τη Χαλκίδα, φόρεσε τη φανέλα της Κύμης στη Γ’ Εθνική (2013-14) και ξαναγυρίζει στον ΑΟ Χαλκίς, προκειμένου να ενισχύσει τους "κυανόμαυρους" στην Α’ ΕΠΣΕ της ερχόμενης περιόδου.
Η διοίκηση του ΑΟΧ, συμφώνησε επέκταση συνεργασίας και με τον αμυντικό Βαγγέλη Αυλωνίτη, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια με την ομάδα της Χαλκίδας, από τα οποία στα 10 ξεκίνησε ως βασικός.

Η ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΟΧ:
Η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον κεντρικό αμυντικό Βαγγέλη Αυλωνίτη και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα, στα πλαίσια της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας μας, ανακοινώνει την απόκτηση του ακραίου επιθετικού Βασίλη Τσομπάνη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του ΑΟ Κύμης, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα του ΑΟ Χαλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: