Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

0 0-3 Ο ΑΟΧ ΤΟ ΜΙΑΟΥΛΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Στο γήπεδο των Φύλλων αναμετρήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, ο τοπικός Μιαούλης με τον ΑΟ Χαλκίς. Η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου επικράτησε των γηπεδούχων με 0-3, χάρη στα γκολ που σημείωσαν ο Χρόνης στο 28′, ο Ελευθερίου στο 35′ και ο Μπασινάς στο 70′.
Η Χαλκίδα ήταν αρκετά καλή στο α’ ημίχρονο και περιόρισε τον Μιαούλη που ανέβηκε στην επανάληψη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να παραβιάσει την "κυανόμαυρη" εστία.
Ο Γιώργος Λάμπρου ανέφερε μεταξύ άλλων “δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε αρκετά παιδιά. Πιστεύω στο ταλέντο τους και στις δυνατότητές τους. Σιγά-σιγά βέβαια η ομάδα θα αρχίσει να διαμορφώνει έναν κορμό, αν και δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά” συμπλήρωσε ο Λάμπρου.
Στο περιθώριο της αναμέτρησης, Βασίλης Βούλγαρης και Τάσος Καρυστινός, συζήτησαν για το γηπεδικό θέμα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες με τη χρησιμοποίηση ή όχι του γηπέδου των Φύλλων για μερικές προπονήσεις από πλευράς ΑΟΧ.
Η Χαλκίδα υποστηρίζει ότι έχει έγγραφο στα χέρια της απ’ τον ΔΟΑΠΠΕΧ, ενώ ο Βασίλης Βούλγαρης επισήμανε, πως η Χαλκίδα θα πρέπει να έρχεται σε συνεννόηση μαζί του, πριν βγάλει …φύλλο πορείας για το γήπεδο των Φύλλων.

Πηγή: eviateam.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: