Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

0 ΛΕΥΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ Ο ΑΟΧ ΜΕ ΟΠΟΥΝΤΙΟ

Τη λευκή ισοπαλία (0-0) απέσπασε ο ΑΟ Χαλκίς τη Κυριακή το απόγευμα στο Μαρτίνο. Οι "νερατζούρι" πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και ήρθαν ισόπαλοι εκτός έδρας, απέναντι σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας (Γ' Εθνική).
Η ομάδα της Χαλκίδας όσο περνάνε οι μέρες, δένει ολοένα και περισσότερο και όπως και στο 45λεπτο με την Επισκοπή της Football League, έτσι και σήμερα κόντρα στο Μαρτίνο, έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και ιδιαίτερα ανεβασμένη αγωνιστικά.

Η Χαλκίδα έπαιξε με τους Μόνο, Κοροβέση, Τζαφέρο (59′ Μαρίνος), Καραμπά, Αυλωνίτη, Ευσταθίου, Σμυρναίο (59′ Σίδερης), Βαλκάνο (87′ Λειβαδίτης), Θωμά, Ανέστη Β. (72′ Τόλης), Τσομπάνη (65′ Τσεκούρας).

Επόμενο φιλικό για τον ΑΟΧ είναι αύριο, Τετάρτη 27 Αυγούστου, στο Γυμνό με αντίπαλο τον τοπικό Όλυμπο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Λάμπρου μίλησε στο Star Κεντρικής Ελλάδας και ανέφερε μεταξύ άλλων:
“Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Μαρτίνου και για τη φιλοξενία και για την πρόσκληση για το φιλικό ματς. Επίσης να τους πω συγχαρητήρια για την άνοδο στη Γ’ Εθνική και να τους ευχηθώ τα καλύτερα. Ότι καλύτερο και στον καλό φίλο Μάκη Ζαχαρόπουλο. Για εμάς το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) ήταν το τρίτο φιλικό και θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Είμαι ευχαριστημένος και από τη διοίκηση που είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε και από τα παιδιά που έχουν όρεξη και διάθεση. Χτίζουμε μία νέα ομάδα, καθώς ανεβάσαμε περίπου 12 παιδιά στην πρώτη ομάδα. Το ζητούμενο για τη Χαλκίδα είναι να μην επαναλάβει λάθη του παρελθόντος και να βάλει τις βάσεις, ώστε στο άμεσο μέλλον να πάει ψηλότερα, όπως αρμόζει στην ιστορία της”.

Για τη Χαλκίδα, δηλώσεις έκανε και ο προπονητής του Φθιωτικού συγκροτήματος Μάκης Ζαχαρόπουλος, ο οποίος είπε ότι η Χαλκίδα είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: