Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

0 ΑΥΛΙΔΑ 0-1 ΑΟΧ: Ποδαρικό με νίκη

Με το δεξί μπήκε ο ΑΟ Χαλκίς, τη νέα αγωνιστική περίοδο, 2014-15. Η ομάδα της Χαλκίδας νίκησε χθες με σκορ 0-1 μέσα στην Αυλίδα, την τοπική ομάδα, κάνοντας μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας. 
Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε ο προπονητής του ΑΟ Χαλκίς, Γιώργος Λάμπρου, για την προσφορά του στην ομάδα της Ελάφου Αυλίδας, ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, προς τιμή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ελάφου, Γιώργου Σοφού που απεβίωσε το Μάιο. Από χθες, το γήπεδο της Αυλίδας, μετονομάστηκε σε "Γιώργος Σοφός". 
Οι 2 ομάδες μπήκαν δυνατά και το παιχνίδι είχε σκληρές μονομαχίες. Στο πρώτο ημίχρονο η Αυλίδα ήταν πιο επικίνδυνη, δημιουργώντας σύγχυση στα καρέ του Μόνου, με κορυφαία φάση την εκτέλεση φάουλ του Σέγκου στο 20', σχεδόν δίπλα στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, όπου η μπάλα πέρασε δίπλα απ' το δοκάρι. 
Στο 2ο ημίχρονο ο ΑΟΧ μπήκε πιο δυνατά και στο 58', έπειτα από σέντρα του Θωμά, ο Βαλκάνος με πλασέ, πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα που έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Χαλκίδας. Από εκεί και πέρα οι ομάδες απειλούσαν τις εστίες, χωρίς όμως να δημιουργούν κάτι το ιδιαίτερο κι έτσι το 0-1, έμεινε μέχρι το τέλος. 
Γεμάτο το γήπεδο "Γιώργος Σοφός", με αρκετούς φιλάθλους και των 2 ομάδων.
Στο τέλος του αγώνα, ο ΑΟ Χαλκίς εξέδωσε δελτίο τύπου που ευχαριστεί για τη φιλοξενία στην Αυλίδα. Το δελτίο τύπου αναφέρει:
«Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Χαλκίς, ευχαριστεί θερμά, την διοίκηση του Α.Ο. Αυλίδας για την άψογη φιλοξενία που προσέφερε στην ομάδα μας, κατά την διάρκεια του σημερινού μεταξύ μας ποδοσφαιρικού αγώνα! 
Θέλει επίσης να ευχαριστήσει το πολυάριθμο φίλαθλο κοινό και των δύο ομάδων, που γέμισε σήμερα την εξέδρα του γηπέδου Βαθέος, δημιουργώντας μία πολύ όμορφη φιλική, αθλητική και ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, όπως ακριβώς αρμόζει να βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα!»
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα αγωνιστεί στην έδρα του και θα φιλοξενήσει τη Δόξα Προκοπίου, στις 17:00 στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. 

ΑΟ Αυλίδας (Καπελιάνης): Γεραμάνης, Σαμαρτζής, Χούσκα, Ζάζας, Προβής, Κάκιος, Στέργκου, Σπυρόπουλος, Γιαλός (75' Τζαφέρος), Σέγκος (56' Τσομάσκα) Σπυρόπουλος.
ΑΟ Χαλκίς (Λάμπρου): Μόνος, Κοροβέσης, Γκιτσάλης, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Τσιομπάνης (90' Αναστασίου), Βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης (89' Τόλης) Σμυρναίος (80' Τσεκούρας)

Διαιτητής: Κάμπαξης Βοηθοι: Καμπούρης, Περιβολάρης

Αποτελέσματα:
Καστέλλα 5-0 Σκύρος
Παντριαδικός 1-0 Λουκίσια
Νέα Αρτάκη 2-1 Λήλας
Αυλίδα 0-1 Χαλκίδα
Δόξα Προκοπίου 1-3 Ερέτρια
Δροσιά 3-1 Ταμυναϊκός
Μακρυκάπα 2-0 Αυλωνάρι
Ολ. Πρωτεύς 3-2 Ιστιαία

Βαθμολογία:
1. ΑΠΟ Καστέλλας 3
2. Απόλλων Ερέτριας 3
3. ΑΠΚΟ Δροσιάς 3
4. ΑΟ Μακρυκάπας 3
5. Ολυμπιακός Πρωτεύς Χαλκίδας 3
6. ΑΟΝ Αρτάκης 3
7. ΑΟ Χαλκίς 3
8. Παντριαδικός 3
9. ΑΕ Ιστιαίας 0
10. Λήλας Βασιλικού 0
11. ΑΟ Λουκισίων 0
12. ΑΟ Αυλίδας 0
13. Ταμυναϊκός Αλιβερίου 0
14. Δόξα Προκοπίου 0
15. ΑΟ Αυλωναρίου 0
16. ΑΟ Σκύρου 0

Φωτορεπορτάζ







Δεν υπάρχουν σχόλια: