Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

0 ΘΥΕΛΛΑ Κ. 1-5 ΑΟΧ: Θύελλα ο ΑΟΧ στο Κύπελλο Ευβοίας

Καταιγιστικός ήταν ο ΑΟ Χαλκίς στον αγώνα της Β' φάσης του Κυπέλλου Ευβοίας. Η ομάδα της Χαλκίδας, νίκησε χθες στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, τη Θύελλα Κοντοδεσποτίου ως τυπικά φιλοξενούμενος με σκορ 1-5 και πέρασε στην επόμενη φάση. Εκπληκτικός ο Σμυρναίος, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίχτης του αγώνα, πετυχαίνοντας χατ-τρικ.
Το σκορ για την ομάδα της Χαλκίδας άνοιξε ο Μούντριχας με αυτογκόλ στο 7' έπειτα από σέντρα του Τζαφέρου, ενώ στο 24' έπειτα από ασίστ του Τζαφέρου ο Μπασινάς σε άδειο τέρμα θα κάνει το 2-0. Στο 39' ο Σμυρναίος θα κάνει το 3-0 μετά από μπαλιά του Καραμπά. Στο 57' μετά από σέντρα του Κωνσταντάγκα πάλι ο Σμυρναίος θα κάνει το 4-0. Στο 70' μετά από μπαλιά του Μούντριχα και τη λάθος εκτίμηση του Οικονομίδη, ο Καραχάλιος από κοντά θα πετύχει το γκολ της τιμής για τη Θύελλα Κοντοδεσποτίου, ενώ στο 74', ο Σμυρναίος έπειτα από μπαλιά του Ντεγιάννη θα ανεβάσει το γράψει το τελικό 5-1.
Την Σκεπαστή θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση (Γ') ο ΑΟ Χαλκίς, εκτός έδρας. Οι αγώνες θα γίνου 1 και 10 Οκτωβρίου. Τη Κυριακή ο ΑΟΧ συνεχίζει για το πρωτάθλημα όπου θα αγωνιστεί στις 17:00, στο γήπεδο της Μακρυκάπας, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.

Θύελλα Κοντοδεσποτίου: Βλάχος, Πριόνας, Παπαδημητρίου, Μούντριχας, Τσώκος, Κουτσαυλής, Καραχάλιος, Γκούτσιας, Μασούρης (54' Φραγκόπουλος), Πριόνας Γ., Πριόνας Β.(55' Μπίρμπας), Πεταλώτης.
ΑΟ Χαλκίς: Οικονομίδης, Αναστασίου, Τζαφέρος (60' Λειβαδίτης), Καραμπάς, Γκιτζάλης (75' Σίδερης), Ευσταθίου, Μπασινάς, Τόλης, Κωσταντάκάς (60' Ντεγιάννης), Τσεκούρας, Σμυρναίος

Σημερινά αποτελέσματα Κυπέλλου Ευβοίας:
Άρης Αγίας Άννας 1-2 Ιστιαία
Θύελλα Κοντοδεσποτίου 1-5 ΑΟ Χαλκίς
ΑΠΟ Καστέλλας 2-1 Μακρυκάπα
Απόλλων Παραλίας 0-1 Ολ. Πρωτεύς Χαλκίδας
ΑΕΚ Χαλκίδας 2-1 Λουκίσια
Αμαρυνθιακός 1-0 Αυλωνάρι
Νηλέας Νεοχωρίου 3-0 Ταμυναϊκός

Η επόμενη φάση:
Ταξιάρχης- Δόξα Προκοπίου
Σκεπαστή – ΑΟ Χαλκίς
ΑΕ Κηρίνθου - Ενωση Ιστιαίας
ΠΑΟ Κανήθου – Ερμής Πηλίου
ΑΠΟ Καστέλλας – ΑΟΝ Αρτάκης
Ατρόμητος Βασιλικών - Παντριαδικός
Προποντίδα - Ακαδημία Ιστιαίας
Ευβοϊκός Γουβών- ΑΕΚ Χαλκίδας
ΑΕ Ληλαντίου – Νηλέας Νεοχωρίου
Ζάρητρα – ΑΠΚΟ Δροσιάς
Όλυμπος Γυμνού – Απόλλων Ερέτριας
Σκύρος - Αυλίδα
Δύστος - Ελλήσποντος
Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου - Λήλας Βασιλικού
Μιαούλης Φύλλων - Μαρμάρι
Αμαρυνθιακός – Ολυμπιακός Πρωτεύς Χαλκίδας

Φωτορεπορτάζ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: