Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

0 AOX 3-0 ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ: Άνετα στο 1ο εντός έδρας ματς

Το 2 στα 2 έκανε χθες ο ΑΟ Χαλκίς στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας, κερδίζοντας με σκορ 3-0 τη Δόξα Προκοπίου, στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι. Η ομάδα της Χαλκίδας, έχοντας την υπεροχή και τις ευκαιρίες σε όλο τον αγώνα, δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, ενώ εντυπωσίασε με την εμφάνιση της αλλά και την εμφάνιση των νέων παιχτών της ομάδας.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 15', ο Δημάκος που είχε ξεφύγει από τους αμυντικούς του ΑΟΧ, δεν κατάφερε μόνος απέναντι στον Μόνο να δώσει το προβάδισμα. Το πρώτο γκολ για τον ΑΟΧ, ήρθε στο 18', όταν από εκτέλεση κόρνερ του Ανέστη, ο Θωμάς πήρε τη μπάλα με ένα αριστερό δυνατό σουτ εκτός περιοχής, νίκησε τον τερματοφύλακα της Δόξας, Παμφίλη. Στο 22' ο Βαλκάνος είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα αλλά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 35' σε δυνατό πλασέ του Δακαλόπουλου από καλή θέση ο Μόνος κράτησε με ωραία εκτίναξη το 1-0 για την ομάδα του ΑΟΧ. Στο 40', σε μια φάση διαρκείας στην εστία της Δόξας Προκοπίου, ο ΑΟΧ απείλησε 3 φορές διαδοχικά με τον Ανέστη, τον Τσομπάνη και τον Θωμά, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.
Η ομάδα της Χαλκίδας, συνέχισε δυνατά και στο 2ο ημίχρονο. Ύστερα από χέρι αμυντικού της Δόξας Προκοπίου, στη μικρή περιοχή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Ευσταθίου με πέναλτι στο 53', διπλασίασε τα τέρματα για τον ΑΟΧ. Στο 57' ο Καραμπάς έπιασε την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή και την έστειλε άουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ανέστη. Στο 66' έπειτα από σέντρα του Αυλωνίτη από τα δεξιά, ο Τσομπάνης με προβολή έκανε το τελικό 3-0 για την ομάδα της Χαλκίδας. Στο 84', ο 17χρονος Τόλης, που είχε μπει ως αλλαγή, έπιασε ένα ωραίο δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας, Παμφίλης, απέκρουσε δύσκολα και εντυπωσιακά. 
Την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, ο ΑΟΧ φιλοξενεί στις 16:30 στο στάδιο Χαλκίδας τη Θύελλα Κοντοδεσποτίου, για το Κύπελλο Ευβοίας, ενώ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Ευβοίας, ο ΑΟΧ θα αγωνιστεί εκτός έδρας, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, στη Μακρυκάπα, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.  

ΑΟ Χαλκίς (Γιώργος Λάμπρου): Μόνος, Αυλωνίτης, Μαρίνος, Γκιτζάλης, Καραμπάς, Ευσταθίου, Τσομπάνης (71' Τόλης), Βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης (64' Τσεκούρας), Σμυρναίος (66’ Κωνσταντάγκας) 
Δόξα Προκοπίου (Διαμαντής Κουτσουφλάκης): Παμφίλης, Μορφούλης, Πουλιπούλης, Πεππές, Κανελόπουλος, Ανδρέου Α(46' Μιχαήλ), Δασκαλόπουλος(72' Μούντριχας), Ανδρέου Σ, Κουτσουφλάκης, Γεωργίου (62' Μορφούλης Αθ.)

Αποτελέσματα:
Αυλίδα 0-1 Καστέλλα
Λουκίσια 0-2 Δροσιά
Σκύρος 1-1 Παντριαδικός
ΑΟΧ 3-0 Δόξα Π.
Ερέτρια 1-0 Μακρυκάπα
Ταμυναϊκός 1-1 ΟΣΦΧ Πρωτεύς
Αυλωνάρι 2-1 Λήλας Β.
Ιστιαία 1-1 Νέα Αρτάκη

Βαθμολογία:
1. ΑΠΟ Καστέλλας 6
-----------------------------------
2. ΑΠΚΟ Δροσιάς 6
3. ΑΟ Χαλκίς 6
4. Απόλλων Ερέτριας 6
5. Ολυμπιακός Πρωτεύς Χαλκίδας 4
6. ΑΟΝ Αρτάκης 4
7. Παντριαδικός 4
8. ΑΟ Μακρυκάπας 3
9. ΑΟ Αυλωναρίου 3
10. ΑΕ Ιστιαίας 1
11. Ταμυναϊκός Αλιβερίου 1
12. ΑΟ Σκύρου 1
13. Λήλας Βασιλικού 0
14. ΑΟ Αυλίδας 0
------------------------------------
15. ΑΟ Λουκισίων 0
16. Δόξα Προκοπίου 0
Φωτορεπορτάζ










Δεν υπάρχουν σχόλια: