Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

2 ΕΘΝΙΚΗ BEACH SOCCER: Καλή η παρουσία του Μόνου, καλείται ο Καραμπάς στα προκριματικα παγκοσμίου

Ο τερματοφύλακας του ΑΟ Χαλκίς, Γιώργος Μόνος, μας έκανε για άλλη μία φορά υπερήφανους με την εμφάνιση του με τα γαλανόλευκα της Εθνικής Ελλάδος, στο Euro Beach Soccer του Baku.
Στον πρώτο αγώνα η Εθνική Ελλάδος κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα του Αζερμπαϊτζάν με σκορ 4-3 με ανατροπή (η εξέλιξη του σκορ, 0-1, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 3-3, 3-4).
Μαζί με τον Γιώργο Μόνο, στην Εθνική Ελλάδος Beach Soccer ήταν ακόμα ένας Ευβοιώτης, ο Θοδωρής Ευγενίου του Απόλλων Ερέτριας.
Καλή ήταν η παρουσία της Εθνικής Ελλάδος και με τη Ρωσία, παρά την ήττα της με 4-7, απέναντι σε μία απ' τις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου που θα πραγματοποιηθούν στο Jesolo της Ιταλίας, στις 5 με 14 Σεπτεμβρίου, ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Beach Soccer, κάλεσε απ' τον ΑΟ Χαλκίς, τον αμυντικό Κώστα Καραμπά. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπιτσ σοκερ θα παιζουνε τωρα ρε παιδια αφου ειναι παικτες της ομαδας της Χαλκιδας αν τραυματιστουν τι θα γινει ?

Chalkida Fans G-3- είπε...

Καλή η παρατήρηση σου, αλλά είναι τιμή για τον ΑΟΧ να έχει ποδοσφαριστές του στην Εθνική Beach Soccer. Το ίδιο ρίσκο έχουν και ομάδες οι οποίες έχουν ποδοσφαιριστές σε Εθνικές ομάδες. Ευελπιστούμε να μη τραυματιστούν και να επιστρέψουν έτοιμοι για να τα δώσουν όλα στη Χαλκίδα...!!!