Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

0 ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ: Στόχος μου να βρω δυνατούς παράγοντες

Σε μεγάλη συνέντευξη του προέδρου του ΑΟ Χαλκίς στην «Εύβοια – Σπορ», που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα, ο διοικητικός ηγέτης των «νερατζούρι» αναφέρεται σε πολλά κι ενδιαφέροντα για τον χαλκιδέικο σύλλογο. Τον οραματίζεται πολύ ψηλότερα και προς αυτή την κατεύθυνση …ψάχνει συνεχώς ανθρώπους πιο ικανούς οικονομικά …κι όχι μόνο, για να αναλάβουν, όπως λέει, την ομάδα…
«Είμαστε ένα συμβούλιο δύο χρόνων και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να διαλυθεί η ομάδα και να κουβαλάμε τη … «ρετσινιά» ότι την υποβιβάσαμε και την οδηγήσαμε στο πρωτοδικείο» τόνισε με έμφαση.
Για το …μοιραίο ματς στο Δομοκό, πέρσι στην Γ’ Εθνική, ο Καρυστινός λέει: «Ο Δομοκός ήταν αδιάφορος, αλλά μπορεί και να προσεγγίστηκε από άλλη ομάδα…».
«Δεν είμαστε τσακωμένοι με τον Ταρνανά, αλλά δεν έχουμε μιλήσει από κοντά από τότε που αποχώρησε… Με την παραίτηση του, δεν έχει καμία επαφή με την ομάδα ή με εμένα προσωπικά και δεν γνωρίζω τους λόγους» είπε για τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου… Όσον αφορά στη …δημόσια διαμάχη του τελευταίου με τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ, Γ. Παπακωνσταντίνου, και γιατί δεν …στήριξε στην τελευταία γεν. συνέλευση της Ένωσης τον Ταρνανά (σε …σχετική αναφορά του Παπακωνσταντίνου), ο Καρυστινός απάντησε: «Μπορεί να έχει 100% δίκιο! Όμως, όταν βγαίνεις και μιλάς δημοσίως, δεν πρέπει να μιλάς με ενδείξεις, αλλά μόνο με αποδείξεις! Αν είχα τέτοιες αποδείξεις στα χέρια μου, όχι μόνο θα ήμουν …απέναντι στον Παπακωνσταντίνου, αλλά θα έδινα σκληρή μάχη για όσα ανέφερε ο πρόεδρός μας!..».
Ακόμα, μπορείτε να διαβάσετε τί λέει ο Τάσος Καρυστινός, για τον υποβιβασμό και την Γ’ Εθνική, την Α’ ΕΠΣΕ, τον πρώην προπονητή Παναγιώτη Τοκπασίδη, τον νυν Γιώργο Λάμπρου, τις Ακαδημίες, τον κόσμο της Χαλκίδας, που τον καλεί να σταθεί μαζικά δίπλα στα δρώμενα της ομάδας, τον Καθαροσπόρη και άλλα πολλά ενδιαφέροντα απ’ τον …πολυπαθή τα τελευταία χρόνια σύλλογο.

Πηγή: eviaspor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: