Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

0 Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ

Για άλλη μια φορά ο μεγαλομέτοχος του Ίκαρου, Δημήτρης Αγγελόπουλος, δεν φέρθηκε σωστά και παρά το γεγονός ότι πήρε όλες τις εγγυήσεις από τους Χαλκιδέους παράγοντες, όχι μόνο δεν έφερε πίσω τον Ίκαρο στη Χαλκίδα, αλλά τον έριξε στη Β' Εθνική, καθώς κήρυξε πτώχευση και τη θέση του στην Α2 πήρε η ΑΕ Λιβαδειάς.
Τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, είχαν συνάντηση οι διοικούντες της Χαλκίδας με τον Δημήτρη Αγγελόπουλο, κάνοντας του προτάσεις να παραμείνει η ομάδα στη Χαλκίδα. Ο Αγγελόπουλος είπε πως θα το σκεφτόταν μέχρι την περασμένη Πέμπτη, αλλά τελικά κήρυξε πτώχευση και έριξε την ομάδα στη Β' Εθνική.
Σε συνέντευξη του τελευταίου προπονητή του Ίκαρου Χαλκίδας, Θανάση Γιαπλέ, ο οποίος θα αναχωρήσει για το Κατάρ τη νέα αγωνιστική περίοδο όπου θα είναι βοηθός του προπονητή Στέργιου Κουφού στην ομάδα Αλ Ραγιάν, δήλωσε στην εφημερίδα "Εύβοια Σπορ", πως άξιζε τον κόπο να είναι προπονητής στον Ίκαρο Χαλκίδας, ενώ όλη η Ελλάδα παραμιλούσε για τον κόσμο της Χαλκίδας.
Από τα σαλόνια της Α1 και τη Χαλκίδα, ο Ίκαρος υποβιβάστηκε στη Β' Εθνική και στην Καλλιθέα, με τον Αγγελόπουλο να "αυτοκτονεί" επιχειρηματικά. Αν αυτό λοιπόν τον συνέφερε τότε ας πάρει τον Ίκαρο και ας τον ρίξει τοπικό. Το σίγουρο είναι πως αθέτησε το λόγο του και τη συμφωνία του για τα όσα είχε πει και συμφωνήσει όταν ο Ίκαρος μετακόμιζε στη Χαλκίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: