Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

0 ΣΚΕΠΑΣΤΗ 0-5 ΑΟΧ: Πρόκριση στους 16 με 5άρα

Εύκολη νίκη με σκορ 0-5, πέτυχε σήμερα ο ΑΟ Χαλκίς, μέσα στη Σκεπαστή, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα. Η ομάδα της Χαλκίδας, προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου Ευβοίας, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Νέας Αρτάκης.
Στο 32' ο Ντούμας άνοιξε το σκορ, ενώ στο 45' ο Μπασινάς διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Χαλκίδας. Στο 52' και πάλι ο Ντούμας έκανε το 0-3 για τον ΑΟΧ. Ο Τσομπάνης, με 2 γκολ στο 80' και στο 83', διαμόρφωσε το τελικό 0-5.
Επόμενος αγώνας για τον ΑΟΧ, Κυριακή 26 Οκτωβρίου, όπου θα φιλοξενήσει τον Ταμυναϊκό, στις 15:15, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Ευβοίας.

Οι αποστολές των ομάδων:

ΑΟ Σκεπαστής 2005: Μυλωνάς, Γεωργαντζής, Γεωργίου,Αλεξίου, Θαλασσινός Ι,Λειβαδιάς, Θαλασσινός Αθ, Κατσούλης, Λάμπρου, Τσώνης, Αγιασοφίτης, Τσούπρος, Γεωργαντζής Κ, Γεωργαντζής Ν, Σταθαρός Χρ, Γεωργίου Απ.
AO Χαλκίς: Οικονομίδης, Κοροβέσης, Μαρίνος, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Μπασινάς, Τόλης, Ντούμας, Τσεκούρας, Σιδέρης, Τσομπάνης, Λειβαδίτης, Θωμάς, Βελισσαράκος, Σμυρναίος, Λινάρδος, Ανέστης

Σημερινά αποτελέσματα:
Σκεπαστή 0-5 ΑΟΧ

Καστέλλα 0-2 Νέα Αρτάκη
Ζάρητρα 0-3 Δροσιά
Αμαρυνθιακός 0-1 ΟΣΦΧ Πρωτεύς

Φάση των 16 του Κυπέλλου Ευβοίας 2014-15:ΑΕΚ Χαλκίδας - ΠΑΟ Κανήθου Χαλκίδας
ΑΟΝ Αρτάκης - ΑΟ Χαλκίς
ΑΕ Ιστιαίας - Δόξα Προκοπίου
Ατρόμητος Βασιλικών - Π. Ακαδημία Ιστιαίας
Πρωτεύς ΟΣΦ Χαλκίδας - Λήλας Βασιλικού
Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου - ΑΟ Αυλίδας
Όλυμπος Γυμνού - ΑΕ Ληλαντίου
Μιαούλης Φύλλων - ΑΠΚΟ Δροσιάς

Φωτορεπορτάζ



Δεν υπάρχουν σχόλια: