Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

0 ΑΟΧ 2-0 ΛΗΛΑΣ: Εύκολη νίκη και μόνος πρώτος

Το 4 στα 4 έκανε ο ΑΟ Χαλκίς χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, όπου νίκησε εύκολα το Λήλα Βασιλικού, με σκορ 2-0. Μετά την ισοπαλία της Δροσιάς μέσα στη Τριάδα (1-1 με Παντριαδικό) και την εντός έδρας ήττα έκπληξη της Ερέτριας (0-2 με Ιστιαία), ο ΑΟΧ βρίσκεται στη 1η θέση, μόνος, αήττητος και χωρίς να έχει δεχτεί ακόμα γκολ.
Ο ΑΟΧ μπήκε δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ, με κεφαλιά του Ανέστη. Στο 33' ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Βαλκάνου κατέληξε άουτ, ενώ στο 37΄, μετά από δυνατό σουτ του Θωμά μέσα στη περιοχή του Λήλα, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Χαλκίδας.
Στο 2ο ημίχρονο, ο ΑΟΧ είχε την ευκαιρία να βάλει κι άλλα γκολ στην ομάδα του Λήλα, αλλά έμεινε στο 2-0. Στο 52' το σουτ του Τσομπάνη, κατέληξε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Στο 68' ο Βαλκάνος επιχείρησε ένα δυνατό σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Λήλα, Μαντάς, μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 86' έπειτα από μία εκπληκτική κούρσα από τον Τζαφέρο που βρέθηκε σε θέση βολής, το σουτ του κατέληξε λίγο άουτ. Το τελικό 2-0 έφερε τον ΑΟΧ στη πρώτη θέση, σε ένα αγώνα που ο αντίπαλος (Λήλας Βασιλικού), δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μία φάση.
Να σημειωθεί οτι στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του - νέου - Δήμου Χαλκίδας με επικεφαλής τον Κώστα Αναγνωστάκη. Ο κ. Αναγνωστάκης είδε μαζί με μέλη της διοίκησης της ομάδας τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας και ανακοίνωσε άμεσες αλλαγές σε όλα τα - με φυσικό χόρτο - γήπεδα. Φυσικά όμως ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι το μόνο πρόβλημα στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας, το οποίο εδώ και πάνω από μία δεκαετία είναι υπό κατάρρευση.
Εκπληκτική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι λιγοστοί οργανωμένοι φίλαθλοι της Χαλκίδας που συνεχίζουν να παρακολουθούν την ομάδα, ακόμα και στο τοπικό πρωτάθλημα. Μάλιστα στο χθεσινό αγώνα με το Λήλα, ανάρτησαν πανό στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, το οποίο ανέγραφε "ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΩΣΤΑ!". Κατά τη διάρκεια του αγώνα, φώναξαν και το σύνθημα "Κώστα ψυχάρα για πάντα Εθνικάρα".
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 19 Οκτωβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα ταξιδέψει στη Βόρεια Εύβοια και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ιστιαία, στις 16:00, στο γήπεδο Ιστιαίας.

ΑΟ Χαλκίς (Γ. Λάμπρου): Μόνος, Καραμπάς, Κοροβέσης, Τζαφέρος, Γκιτσάλης, Ευσταθίου, Τσομπάνης, Βαλκάνος (85' Τόλης), Θωμάς, Ανέστης (61' Τσεκούρας), Σμυρναίος (61' Κωνσταντάγκας).
Λήλας Βασιλικού (Κ. Καλλιμάνης): Μαντάς, Κικίδης, Καρλατήρας, Βλάχος, Καρατζάς, Μαραγκός (70' Παύλου), Κατσικαβάλης, Μπράχο, Τρίκκας (85' Κουσερής), Νάνος, Γούναρης.

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής:
Σάββατο 11/10
ΑΟΧ 2-0 Λήλας
Δόξα Π. 1-3 Καστέλλα
Λουκίσια 3-3 Νέα Αρτάκη
Ταμυναϊκός 2-0 Αυλωνάρι
Κυριακή 12/10
Αυλίδα 2-0 Μακρυκάπα
Σκύρος 1-3 ΟΣΦΧ Πρωτεύς
Ερέτρια 0-2 Ιστιαία

Βαθμολογία Α' ΕΠΣΕ (4 αγ.)
1. ΑΟ Χαλκίς 12
2. ΑΠΚΟ Δροσιάς 10
3. Ολ. Πρωτεύς Χαλκίδας 10
4. ΑΠΟ Καστέλλας 9
5. Απόλλων Ερέτριας 9
6. Παντριαδικός 8
7. ΑΟΝ Αρτάκης 8
8. ΑΕ Ιστιαίας 7
9. ΑΟ Αυλίδας 6
10. Ταμυναϊκός Αλιβερίου 4
11. ΑΟ Μακρυκάπας 3
12. ΑΟ Αυλωναρίου 3
13. ΑΟ Λουκισίων 1
14. ΑΟ Σκύρου 1
15. Λήλας Βασιλικού 0
16. Δόξα Προκοπίου 0

Φωτορεπορτάζ απ' την εξέδρα των φιλάθλων της Χαλκίδας






Δεν υπάρχουν σχόλια: