Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

0 ΑΟΧ 1-0 ΛΟΥΚΙΣΙΑ: 7 στα 7, μπορούσε κι άλλα γκολ

Το 7 στα 7 έκανε ο ΑΟ Χαλκίς, κερδίζοντας χθες στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, τα Λουκίσια, με σκορ 1-0, με σκόρερ τον Βαλκάνο. Η ομάδα της Χαλκίδας, που θα μπορούσε να έχει βάλει περισσότερα γκολ, έχοντας 2 δοκάρια και ένα πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της, παραμένει ανίκητη και χωρίς να έχει δεχθεί ακόμα τέρμα.
Για άλλον έναν αγώνα, ο ΑΟ Χαλκίς ήταν πρωταγωνιστής, παίζοντας μονότερμα τον αντίπαλο του. Στο 10', η πρώτη ευκαιρία για τον ΑΟΧ, όταν από ατομική ενέργεια του Τσομπάνη, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε κόρνερ. Στο 22', μπήκε το γκολ που έκρινε τον αγώνα, όταν ο Βαλκάνος με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα κέρδισε τη μπάλα από μια μονομαχία ανάμεσα στον Ντελή και τον Ευσταθίου. Στο 41', ο Σμυρναίος έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν πλάσσαρε απέναντι από το τέρμα, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 59', ο Βαλκάνος έχασε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα, όταν σε σουτ που πραγματοποίησε, η μπάλα κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΧ, όταν στο 71' ο Κωνσταντάγκας εξ επαφής έστειλε τη μπάλα άουτ με κοντινή κεφαλιά. Άλλη μία χαμένη ευκαιρία με τον Καραμπά στο 77', αφού η κεφαλιά του μετά από εκτέλεση κόρνερ έφυγε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Στο 81' ο Βαλκάνος έστειλε για 2η φορά τη μπάλα στο δοκάρι, μετά από σουτ για γκολ, ενώ στο 83', ο ίδιος παίχτης σε πλασέ που επιχείρησε, έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Μετά και την ισοπαλία του Ολυμπιακού Χαλκίδας, μέσα στη Καστέλλα (3-3), ο ΑΟ Χαλκίς, είναι πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας, 6 βαθμούς από τον 2ο βαθμολογικά συμπολίτη του.
Την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς αντιμετωπίζει τον ΑΟΝ Αρτάκης, στις 14:45, στο δημοτικό στάδιο της Νέας Αρτάκης, για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ευβοίας.
Επόμενος αγώνας του ΑΟ Χαλκίς για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΕ, είναι την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, όπου θα ταξιδέψει στη Σκύρο και θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, στις 12:00 το μεσημέρι, στο γήπεδο της Σκύρου.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Γ.Λάμπρου): Μόνος, Κοροβέσης, Τζαφέρος, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Τσομπάνης (55’ Κωνσταντάγκας), Βαλκάνος, Θωμάς (70’ Τσεκούρας), Ανέστης, Σμυρναίος (60’ Ντούμας). 
ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Τ.Ταυταρίδης): Ευσταθίου, Αποστόλου (70’ Κόλλιας), Μπουλούκος, Μπαϊμπάκης, Ντέμσα, Σειντάρας, Κουτσαβλής, Ελευθερίου, Καρβέλης, Λουκατζίκος (60’ Αποστόλου Ι.).

Αποτελέσματα 7ης αγωνιστικής:
Σάββατο 1/11
Απόλλων Ερέτριας 3-0 Σκύρος
ΑΠΟ Καστέλλας 3-3 ΟΣΦΧ Πρωτεύς
ΑΟΝ Αρτάκης 1-0 ΑΠΚΟ Δροσιάς
ΑΟΧ 1-0 Λουκίσια
Κυριακή 2/11
Λήλας Βασιλικού 4-0 Μακρυκάπα
Ιστιαία 0-0 Δόξα Προκοπίου
Αυλωνάρι 3-1 Παντριαδικός
Ταμυναϊκός 1-0 Αυλίδα


Φωτορεπορτάζ









Οι δηλώσεις του Λάμπρου, μετά το τέλος του αγώνα.


Οι οργανωμένοι του ΑΟΧ, κατά την είσοδο των ομάδων, πριν την έναρξη του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: