Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

0 ΑΟΧ 2-1 ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ: 9 στα 9 με δύσκολη νίκη

Μία δύσκολη νίκη πέτυχε ο ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος νίκησε χθες, Σάββατο 29 Νοεμβρίου, τον Παντριαδικό, με σκορ 2-1, κάνοντας το 9 στα 9. Η πρωτοπόρος ομάδα της Χαλκίδας, μετά από ένα καταπληκτικό 1ο ημίχρονο, έπεσε στο 2ο ημίχρονο, όπου δέχτηκε και γκολ, το πρώτο της στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΕ, μετά από 8 αγώνες με μηδέν παθητικό. 
Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής, στη μνήμη του ποδοσφαιριστή της ΑΕ Κηρίνθου, Γιάννη Συκιώτη, ο οποίος χάθηκε άδικα, στις 13 Νοεμβρίου, όταν το χτύπησε κεραυνός, εν' ώρα προπόνησης. 
Το παιχνίδι ήταν δυνατό, με πολλές μονομαχίες και πολλές κίτρινες κάρτες. Στο 1ο ημίχρονο, ο ΑΟΧ ήταν κυρίαρχος χωρίς να αφήσει ευκαιρία στους φιλοξενούμενους. Στο 30' ο ΑΟΧ αδικήθηκε αφού δε μέτρησε υπέρ του πεντακάθαρο γκολ. Σε μονοκόμματο σουτ ο Ανέστης, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντελέκου, στην συνέχεια μέσα στην γραμμή και έπειτα με περίεργη τροχιά, η μπάλα ξαναβγήκε έξω απ' το τέρμα και όχι στα δίχτυα. Οι παίχτες της Χαλκίδας και οι φίλαθλοι διαμαρτυρήθηκαν όταν είδαν την επόπτη Φραντζή, η οποία δε μέτρησε το γκολ και έτσι ο ΑΟΧ αδικήθηκε σε ένα πεντακάθαρο γκολ. Στο 40' όμως, ένας υπέροχος συνδυασμός από Ανέστη, Τσομπάνη, Βαλκάνο που έκρυψαν την μπάλα, ο Σμυρναίος ως τελικός αποδέκτης, πλάσαρε για να ανοίξει το σκορ για την ομάδα της Χαλκίδας.
Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή μέχρι που κατάφεραν στο 49' να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν ο Ευσταθίου με μακρινή μπαλιά τροφοδότησε τον Ανέστη και αυτός με ψηλοκρεμαστό πλασέ, έξω απ' τη μεγάλη περιοχή, έγραψε το 2-0. Μετά το δεύτερο γκολ, η ομάδα της Τριάδας, πέρασε στην αντεπίθεση και στο 55' ο Γκούμας τροφοδότησε τον Καραντάκη που πλάσαρε αλλά έσωσε την εστία του Μόνου, ο Τζαφέρος, διώχνοντας με προβολή, ενώ πέντε λεπτά αργότερα (60') και πάλι ένα πλασέ του Καραντάκη έσωσε πάνω στην γραμμή ο Τζαφέρος αλλά στην επιστροφή ο Κατσίκης την έστειλε στα δίχτυα μειώνοντας σε 2-1. Μετά το 2-1 ο Παντριαδικός έκανε επιδρομές στα καρέ της Χαλκίδας, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα. Από το 80' και μετά. ο ΑΟΧ έκανε το ίδιο, με το σουτ του Ανέστη στο 81, του Ευσταθίου στο 82', και του Τσομπάνη στο 88' αλλά το 2-1, έμεινε μέχρι το σφύριγμα του Κοσομούλη, όπου ήταν και το τελικό σκορ.
Για άλλη μια φορά, πολύ κακή η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου Χαλκίδας, παρά τα "μπαλώματα" που έκανε ο ΔΟΑΠΠΕΧ, ίσα ίσα να πει ότι κάτι έκανε. Όμως φάνηκε πως τα "μπαλώματα" δεν ήταν αρκετά και το στάδιο επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές, σε άθλια κατάσταση.
Την επόμενη αγωνιστική (10η), ο ΑΟ Χαλκίς έχει δύσκολο έργο, όπου θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον γειτονικό ΑΠΚΟ Δροσιάς, στις 15:00, στο γήπεδο της Δροσιάς.

ΑΟ Χαλκίς: Μόνος, Κοροβέσης, Τζαφέρος, Καραμπάς, Αυλωνίτης(85' Κωνσταντάγκας), Ευσταθίου, Τσομπάνης, Βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης (90' Τόλης), Σμυρναίος (80' Ντούμας). 
Παντριαδικός: Ντελέκος, Γκρινιάρης, Γραμματικός, Κουρούπης, Σταύρου, Καλοχωρίδης, Χασάνδρας Γ, Σαρρής, Κατσίκης, Γκούμας, Καραντάκης (83' Χασάνδρας Δ).

Αποτελέσματα 29/11:
ΑΟ Χαλκίς 2-1 Παντριαδικός
ΑΟ Λουκισίων 2-1 Δόξα Προκοπίου
Απόλλων Ερέτριας 2-2 ΑΠΚΟ Δροσιάς

Φωτορεπορτάζ:




Δηλώσεις των προπονητών Γιάννη Παπαθεοδώρου (Παντριαδικού) και Γιώργου Λάμπρου (ΑΟ Χαλκίς):

Δεν υπάρχουν σχόλια: