Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

0 ΔΡΟΣΙΑ 0-0 ΑΟΧ: Κόλλησε στο 0 αλλά πήγε στο +10

Την πρώτη απώλεια βαθμών είχε ο ΑΟ Χαλκίς στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας, μετά από 9 σερί αγώνες αήττητος. Η ομάδα της Χαλκίδας, ήρθε ισόπαλη με τον ΑΠΚΟ μέσα στη Δροσιά, χωρίς τέρματα, αλλά σε συνδυασμό με την ήττα της Καστέλλας (3-0 στην Ιστιαία) και την εντός έδρας ισοπαλία της Νέας Αρτάκης (2-2 με Αυλωνάρι), αύξησε τη διαφορά στο +10. 
Ο ΑΟ Χαλκίς ήταν άτυχος, ιδιαίτερα προς το τέλος του αγώνα όπου έχασε πολλές ευκαιρίες. Ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΟΧ και νυν της Δροσιάς, Δημήτρης Ντουμάνης, ήταν σε εξαιρετική μέρα, πιάνοντας τέτοια απόδοση, που δεν τον είχαμε συνηθίσει με τη φανέλα της Χαλκίδας.
Στο 14΄ ήρθε η πρώτη φάση του ΑΟΧ με το Τσομπάνη να πλασάρει άουτ μετά από κόντρα επίθεση. Στο 19΄οι παίχτες της Χαλκίδας, ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Σάκη Τσούτη, αλλά ο διαιτητής συνέχισε τον αγώνα. Στο 28΄, μία εκτέλεση φάουλ του Θωμά, δεν ανησύχησε το Ντουμάνη. 
Με την έναρξη της επανάληψης ένα σουτ του Βαλκάνου, πέρασε λίγο άουτ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΑΟ Χαλκίς είχε τις ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι στις κόντρα επιθέσεις που δημιούργησε. Στο 80' σέντρα σουτ του Βαλκάνου που κατευθυνόταν στο γάμα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ντουμάνης, ενώ στο 83', ο τερματοφύλακας της Δροσιάς, έκανε φοβερή επέμβαση σε σουτ του Τσεκούρα. Στο 86' εξ επαφής ο Ντουμάνης απέκρουσε πλασέ του Τσομπάνη, Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΑΟΧ, πραγματοποιήθηκε στο 88' όταν με δυνατή κεφαλιά ο Βαλκάνος έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο ίδιος παίχτης πλάσαρε απ' το 1 μέτρο, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 90' σε διαγώνιο σουτ του Καραμπά, για άλλη μια φορά ο Ντουμάνης τινάχτηκε και έδιωξε στην γωνία του σε κόρνερ.
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το "αιώνιο" ντέρμπι της Χαλκίδας. ΑΟ Χαλκίς και Ολυμπιακός "Πρωτεύς" Χαλκίδας, θα αγωνιστούν στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, με τους κυανόμαυρους να είναι οι γηπεδούχοι. Φέτος αυτός ο αγώνας θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα δεδομένα των τελευταίων χρόνων καθώς οι ομάδες βρίσκονται στη 1η και 2η θέση αντίστοιχα, παρά το ότι έχουν 10 βαθμούς διαφορά. 

ΑΠΚΟ Δροσιάς (Δ. Αντωνόπουλος): Ντουμάνης, Ρ. Τσούτης, Ματζούνης, Κηπιώτης, Σ. Τσούτης, Κατσικάρος, Σπυρόπουλος (78΄ Φρυγανάς), Παναγιωτάκος, Λίφο (83΄ Βουλωμένος) Αντωνόπουλος, Σάλεμ (68΄ Ρίτσα)
ΑΟ Χαλκίς (Γ. Λάμπρου): Μόνος, Κοροβέσης (68΄ Σφυρόπουλος), Τζαφέρος, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Τσομπάνης, Βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης (62΄ Τσεκούρας), Σμυρναίος (62΄ Κωνσταντάγκας).

Αποτελέσματα 10ης αγωνιστικής:
ΟΣΦΧ Πρωτεύς 1-0 Απόλλων Ερέτριας
Παντριαδικός 2-0 Αυλίδα
Δόξα Προκοπίου 1-2 Σκύρος
Ιστιαία 3-0 Καστέλλα
Νέα Αρτάκη 2-2 Αυλωνάρι
Λήλας Βασιλικού 0-1 Ταμυναϊκός
Μακρυκάπα 3-2 Λουκίσια
ΑΠΚΟ Δροσιάς 0-0 ΑΟΧ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ




Δροσιά-ΑΟ Χαλκίς 0-0 από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: