Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

0 ΑΟΧ 0-0 ΟΣΦΧ: Κακή εμφάνιση και στραβοπάτημα

Στο Χαλκιδέικο ντέρμπι και ντέρμπι της Α' ΕΠΣ Ευβοίας, η εικόνα δεν ήταν αναμενόμενη, κυρίως απ' τον πρωτοπόρο ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος παραχώρησε λευκή ισοπαλία με αντίπαλο το συμπολίτη Ολυμπιακό Πρωτεύς. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες και το 0-0 ήταν αναμενόμενο. Ο ΑΟΧ μάλιστα έμεινε και με 10 παίχτες, μετά την κόκκινη κάρτα του Τζαφέρου στο 65'.
Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι έγινε μόλις στο 6' με τους Βαλκάνο και Τσομπάνη να συνεργάζονται τέλεια με τον τελευταίο να κάνει μια εκπληκτική προσποίηση πάνω στον Τζάβρα, να μπαίνει στην περιοχή και με ένα πολύ ωραίο εξωτερικό πλασέ να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 10' μετά από εκτέλεση φάουλ του Θωμά, ο Ανέστης με κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Ίδιο περίπου σκηνικό και στο 22΄, αυτή τη φορά με εκτέλεση κόρνερ, απ' το Θωμά, με αποδέκτη πάλι τον Ανέστη, όπου ξανά με κεφαλιά, έστειλα τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΟΧ στο 23' όταν ο Τσεκούρας έπαιξε το 1-2 με τον Βαλκάνο και ο αντίπαλος τερματοφύλακας πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 48', ένα σουτ που επιχείρησε ο Βαλκάνος, η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ ο Καραμπάς με κεφαλιά στο 62', έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκόγκου. Στο 65', ο ΑΟΧ έμεινε με 10 παίχτες, καθώς ο Τζαφέρος, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα σε σκληρό μαρκάρισμα. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και ο ΑΟΧ δεν κατάφερε να διεκδικήσει την επίτευξη κάποιου τέρματος, με αποτέλεσμα το ντέρμπι των 2 ομάδων της Χαλκίδας, να λήξει ισόπαλο με 0-0.
2η συνεχόμενη λευκή ισοπαλία για τον ΑΟ Χαλκίς, αυτή τη φορά με απογοητευτική εμφάνιση. Παρόλα αυτά, η διαφορά απ' τους 2ους Ιστιαία και Παντριαδικό, έπεσε μόλις 1 βαθμό (+9). Επόμενη αγωνιστική για τον ΑΟ Χαλκίς, είναι το το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, όπου θα αγωνιστεί εκτός έδρας, με τον ΑΟΝ Αρτάκης, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο της Νέας Αρτάκης. 

ΑΟΧ (Λάμπρου): Μόνος, Σφυρόπουλος, Τζαφέρος, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Τσομπάνης (86' Σμυρναίος), Βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης (75' Μαρίνος), Τσεκούρας (81' Κωνσταντάγκας).
Ολυμπιακός Χ. (Τσιμιχόδημος): Γκόγκος, Μεταξάς, Μουσάι Τσολάκος, Σκριβάνος, Κάρο, Τζάβρας, Μαστροκώστας, Ευσταθίου (70' Δάσκος), Σκριβάνος, Παπαδέδες.

Αποτελέσματα 11ης αγωνιστικής:
Απόλλων Ερέτριας 3-2 ΑΟΝ Αρτάκης
Λουκίσια 0-2 Λήλας Βασιλικού
Αυλίδα 0-0 ΑΠΚΟ Δροσιάς
Σκύρος 2-0 Μακρυκάπα
ΑΠΟ Καστέλλας 1-1 Αυλωνάρι
Ταμυναϊκός 0-1 Ιστιαία
Παντριαδικός 3-2 Δόξα Προκοπίου
ΑΟΧ 0-0 ΟΣΦΧ Πρωτεύς


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ














Δεν υπάρχουν σχόλια: