Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

0 ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ 2-2 ΑΟΧ: 3η σερί ισοπαλία

3η ισοπαλία πραγματοποίησε ο ΑΟ Χαλκίς. Αυτή τη φορά παραχώρησε ισοπαλία μέσα στη γειτονική Νέα Αρτάκη, με σκορ 2-2 με αντίπαλο τον ΑΟΝΑ. Η διαφορά απ' τη 2η θέση μειώθηκε στους 7 και στη 2η θέση ανέβηκε η Ιστιαία η οποία νίκησε εντός έδρας τα Λουκίσια με 3-2.
Η ομάδα της Χαλκίδας πέτυχε γκολ απ' τα αποδυτήρια καθώς μόλις η σφύριξε ο διαιτητής την έναρξη του αγώνα και πραγματοποίησε τη σέντρα ο ΑΟΧ, Ο Τσομπάνης πήρε τη μπάλα απ' το κέντρο και από πλάγια εξαπέλυσε δυνατό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, γράφοντας στο 15ο δευτερόλεπτο του αγώνα το 0-1.
Οι παίκτες του ΑΟΝΑ μετά την ψυχρολουσία που δέχθηκαν, προσπάθησαν να ανασυνταχθούν ενώ οι παίκτες της Χαλκίδας διαχειρίστηκαν σωστά το υπέρ τους σκορ ενώ μέχρι το τέλος το ημιχρόνου δυο ευκαιρίες, μια από κάθε πλευρά σημειώθηκαν. Στο 40' σε σουτ του Μαστροκώστα ο Μόνος απέκρουσε εντυπωσιακά και έδιωξε σε κόρνερ την μπάλα που πήγε να τον κρεμάσει. Στο 45'με ο Βαλκάνος πλάσαρε προς την εστία της Νέας Αρτάκης αλλά δεν βρήκε στόχο. 
Στην επανάληψη με το ξεκίνημα ο ΑΟΝΑ πέτυχε την ισοφάριση με πέναλτι που εκτέλεσε ο Καραχάλιος και έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα. Στο 59' η ομάδα της Αρτάκης έκανε την ανατροπή όταν ο Καραχάλιος από πλάγια έπιασε έναν κεραυνό πάνω στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 2-1 υπέρ του ΑΟΝΑ. Ο ΑΟ Χαλκίς στο 67' έφερε και πάλι τον αγώνα στα ίσια όταν ο Κωσταντάκας έκανε τη σέντρα και ο Τσομπάνης που πετάχτηκε έστειλε στα δίχτυα (2-2). Στο 81' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Μπαλαμπάνη. Στο 90' ο Τσομπάνης έχασε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στον ΑΟΧ, όταν μόνος του απέναντι στον Ευαγγελινό πλάσαρε αδύναμα και ο γκολκίπερ του ΑΟΝΑ μπλόκαρε. 
Ο ΑΟΧ φωνάζει σε φάση που παίχτης της Αρτάκης ακούμπησε τη μπάλα πεντακάθαρα με το χέρι και ο διαιτητής Κάμπαξης, δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι για την ομάδα της Χαλκίδας.
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει το Αυλωνάρι, στις 15:00, στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας και ο μόνος του στόχος είναι να επιστρέψει μετά από 3 αγωνιστικές στις νίκες. 

ΑΟΝΑ (Δ. Λύκος): Ευαγγελινός, Ντούκα, Χασανλάρι (65΄ Α. Χρυσός), Μπαλαμπάνης, Φωτιάδης, Καραλής, Γίγας (86΄ Χρόνης) , Καραχάλιος Μαστροκώστας (65΄ Χρόνης), Μακαντάσης, Δεληγιώργης 
ΑΟΧ (Γ. Λάμπρου): Μόνος, Κοροβέσης, Σφυρόπουλος, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Τσομπάνης, Βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης (83΄ Σμυρναίος), Τσεκούρας (46΄ Κωνσταντάγκας)

Αποτελέσματα 12ης αγωνιστικής:
20/12
Λήλας 3-0 Σκύρος
Ιστιαία 3-2 Λουκίσια
Νέα Αρτάκη 2-2 ΑΟΧ
Μακρυκάπα 0-0 Παντριαδικός
ΑΠΚΟ Δροσιάς 2-1 Δόξα Προκοπίου
21/12
ΟΣΦΧ Πρωτεύς 1-0 Αυλίδα
Ταμυναϊκός 0-0 Καστέλλα
Αυλωνάρι 2-0 Απόλλων Ερέτριας


Δεν υπάρχουν σχόλια: