Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

0 ΝΟΧ: Ζητά συμμετοχή κόσμου στη κοινωνική του δράση

Ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδος, το αρχαιότερο και παραγωγικότερο από πλευράς αθλητικών επιτυχιών σωματείο της πόλης μας, επί 81 χρόνια παράγει αθλητισμό και πρωταθλητισμό διατηρώντας 4 αγωνιστικά τμήματα τα οποία και πρωτεύουν στον τομέα τους. Οι αθλητές του έχουν το προνόμιο να αθλούνται σε ασφαλείς συνθήκες υπό την επίβλεψη αρίστων προπονητών και εφόρων.
Η δράση όμως του Ν. Ο. Χαλκίδος, δεν περιορίζεται μόνο σε αθλητικά πλαίσια αλλά συμμετέχει ενεργά στα κοινωνικά δρώμενα της Χαλκίδος, ως ενεργό και δραστήριο κομμάτι της ζωής της. Ειδικά τις Άγιες Ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και υπό τις υπάρχουσες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, κάποια παιδιά της πόλεως μας θα στερηθούν αυτά που για τα δικά μας παιδιά είναι αυτονόητα, όπως π.χ. οικογένεια και θαλπωρή, ή ένα ζεστό φαγητό ή κάποια σχολικά είδη. Αυτή την υστέρηση και αυτό το κενό καλούμαστε όλοι εμείς που έχουμε την τιμή να υπηρετούμε το Ν.Ο. Χαλκίδος, από οποιαδήποτε θέση, να καλύψουμε αναλαμβάνοντας δράση αλληλεγγύης.
Με πρωτοβουλία και επίβλεψη εφόρων και προπονητών του Ν.Ο.Χ., συγκεντρώνουμε παιχνίδια (καινούργια ή σε καλή κατάσταση), σχολικά είδη, καλοδιατηρημένα σιδερωμένα ρούχα οποιουδήποτε μεγέθους για αγόρια και κορίτσια, για άνδρες και γυναίκες.
Επίσης συγκεντρώνουμε τρόφιμα σε στερεά μορφή (γάλατα, ρύζι, μακαρόνια, όσπρια κ.ο.κ.). Ότι θέλει να προσφέρει ο κάθε πολίτης μπορεί να φέρει στα γραφεία του Ν.Ο.Χ. στο Κολυμβητήριο της Χαλκίδος, στις εγκαταστάσεις του Κανόε-Καγιάκ στο Κρηπίδωμα και του Θαλάσσιου Σκι, στην προβλήτα ΟΥΛΕΝ, δίπλα στο κτήριο έκδοσης εισιτηρίων του ΟΣΕ.
Όσα είδη συγκεντρωθούν θα παραδοθούν από αντιπροσωπεία του Ν.Ο.Χ., αποτελούμενη από μέλη του Δ.Σ., προπονητές, αθλητές και γονείς την Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου και ώρα 9:30 πμ στο Ορφανοτροφείο της Έξω Παναγίτσας και ώρα 12:00 στον Ερυθρό Σταυρό παράρτημα Χαλκίδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: