Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

0 ΚΑΣΤΕΛΛΑ 0-1 ΑΟΧ: 1η νίκη του 2015, έκλεισε ο 1ος γύρος

Την πρώτη νίκη για το 2015, πέτυχε ο ΑΟ Χαλκίς, το Σάββατο 10 Ιανουαρίου στην Καστέλλα, κερδίζοντας την ομώνυμη ομάδα με σκορ 0-1. Με αυτή τη νίκη έκλεισε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Ευβοίας, με την ομάδα της Χαλκίδας να είναι πρώτη, με 5 βαθμούς διαφορά απ' τον συμπολίτη Ολυμπιακό/Πρωτεύς.
Ο ΑΟΧ μπήκε δυνατά στο 1ο ημίχρονο και με 2 δυνατά σουτ του Τσεκούρα (10', 13'), απείλησε την εστία του Κηρόπουλου που έδιωξε σε κόρνερ. Στο 32', ο Βαλκάνος έβγαλε μία φοβερή μπαλιά, μέσα στην άμυνα της Καστέλλας κι εκεί ο Κωσταντάγκας, με υποδειγματικό πλασέ πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα, χαρίζοντας τη νίκη στους κυανόμαυρους.
Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι ισορρόπησε, αλλά η μόνη φάση που έκαναν οι γηπεδούχοι σε όλο τον αγώνα, ήταν στο 54', όταν ένα σουτ του Τσούτση, πέρασε ελάχιστα άουτ, απ' το τέρμα του Μόνου. Ο ΑΟΧ μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα του με 2 καρφωτές κεφαλιές στο 64' (Καραμπάς) και στο 80' (Κωσταντάγκας), αλλά η πρώτη κατέληξε άουτ και η δεύτερη διώχτηκε τελευταία στιγμή, πάνω στη γραμμή, απ' τον Γιούλη.
Άλλοι 2 αγώνες αναβλήθηκαν και αυτή την αγωνιστική (Παντριαδικός - Ταμυναϊκός, Μακρυκάπα - Νέα Αρτάκη), λόγω της ακαταλληλότητας των γηπέδων απ' τα καιρικά φαινόμενα. \
Την επόμενη αγωνιστική, ξεκινάει ο 2ος γύρος του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Ευβοίας και το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Αυλίδας, στις 15:00, στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας.


ΑΠΟ Καστέλλας (Ν. Κιαπέκος): Κηρόπουλος, Γιούλης, Ταψής, Κεχαγιάς, Σπανός, Μπασινάς, Γκάβαλης, Τσούτσης Π., (73΄ Μπαλαμπάνης), Λαφαζάνης, Μαντάς, Ζήσης (84΄ Τσούτσης Δ.) 
ΑΟ Χαλκίς (Γ. Λάμπρου): Μόνος, Κοροβέσης, Τζαφέρος, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Σμυρναίος, (75΄ Μαρίνος), Βαλκάνος, Θωμάς, Τσεκούρας, (85΄ Τόλης), Κωνσταντάγκας (92΄ Πετρογιάννης).

Αποτελέσματα:
Καστέλλα 0-1 ΑΟΧ
ΟΣΦΧ Πρωτεύς 2-0 Λήλας
Σκύρος 1-0 Λουκίσια
Αυλίδα 0-2 Ερέτρια
Δόξα Π. 5-1 Αυλωνάρι
Δροσιά 1-2 Ιστιαία
Παντριαδικός - Ταμυναϊκός (ανεβλήθη)
Μακρυκάπα - ΑΟΝ Αρτάκης (ανεβλήθη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: