Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

0 ΑΟΧ 1-0 ΑΥΛΙΔΑ: Φτωχό θέαμα, πήρε τη νίκη

Σε ένα όχι και τόσο θεαματικό παιχνίδι, ο πρωτοπόρος ΑΟ Χαλκίς νίκησε χθες, 17 Ιανουαρίου, τον ΑΟ Αυλίδας, με σκορ 1-0, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΕ. Με αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε ο Β' γύρος του πρωταθλήματος, με τον ΑΟΧ να βρίσκεται στο +7 απ΄ την 2η Ιστιαία, η οποία όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο. Χρειάστηκαν 61' λεπτά μέχρι τη πρώτη ευκαιρία του ΑΟΧ, που πραγματοποίησε ο Τζαφέρος με ένα σουτ. Τη νίκη στον ΑΟΧ έδωσε ο Βαλκάνος στο 73΄μετά από κούρσα και ασίστ του Τζαφέρου. Στο 76’ ο Γεραμάνης σταμάτησε το πλασέ του Ανέστη με πολύ ωραία επέμβαση. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Μόνου. Έτσι με αυτή τη νίκη, ο ΑΟΧ πέτυχε την πρώτη νίκη του Β' γύρου και την πρώτη εντός έδρας νίκη για το 2015.
Την επόμενη αγωνιστική, o ΑΟ Χαλκίς θα αγωνιστεί στο Προκόπι με αντίπαλο την τελευταία βαθμολογικά Δόξα. Οι ημερομηνίες τον αγώνων δεν έχουν ανακοινωθεί και οι αγώνες δεν θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, λόγω των Εθνικών εκλογών.

ΑΟ Χαλκίς (Γ. Λάμπρου): Μόνος, Κοροβέσης, Τζαφέρος, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου (33΄ Μαρίνος), Σμυρναίος (72΄ Ανέστης), Βαλκάνος, Θωμάς, Τσεκούρας (83΄ Γκιτσάλης) Κωνσταντάγκας.
ΑΟ Αυλίδας: (Π.Τοκπασίδης): Γεραμάνης, Σαμαρτζής, Τζαφέρος, Ζαζάς, Κωνσταντόπουλος, Κάκιος, Δουρδουβέλας (81΄ Βισβίνης), Πατρινός, Τσομάσκα, Σπυρόπουλος, Καρβέλης (65΄ Στεργίου).

Αποτελέσματα 16ης αγωνιστικής:
Λουκίσια 2-1 Παντριαδικός
Ταμυναϊκός 0-0 Δροσιά
Λήλας 0-2 Νέα Αρτάκη
ΑΟΧ 1-0 Αυλίδα
Σκύρος 3-2 Καστέλλα
Αυλωνάρι 3-3 Μακρυκάπα
Ιστιαία 3-1 ΟΣΦΧ
Ερέτρια 4-0 Δόξα Π.



Φωτορεπορτάζ



Δεν υπάρχουν σχόλια: