Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Ξεκίνησαν με νίκη το 2015, η 1η στο πρωτάθλημα

Τη μεγάλη έκπληξη της 6ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής γυναικείου ποδοσφαίρου, πραγματοποίησαν οι Άβαντες Χαλκίδας, στον πρώτο τους αγώνα του 2015. Στη Βέροια και στο γήπεδο ΕΠΣ Ημαθίας Παλατιστίων, την Κυριακή 11 Ιανουαρίου, τα κορίτσια της Χαλκίδας, πήραν ένα σπουδαίο διπλό, μέσα στην έδρα του δεύτερου στη βαθμολογία Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, η οποία ήταν και η πρώτη τους νίκη, στο φετινό πρωτάθλημα, με σκορ 0-2. 
Πιάνοντας καλή απόδοση και χωρίς να απειληθούν σε κανένα σημείο του αγώνα, οι Αβαντίδες με σκόρερ τη Μικελίνα Στεφανοπούλου (που γύρισε φέτος ξανά στις Αβαντίδες) και τη Βόλη, πήραν τους 3 βαθμούς. 
Στην αποστολή, ήταν οι 3 νέες μεταγραφές της ομάδας της Χαλκίδας. Η Μικελίνα Στεφανοπούλου, επέστρεψε ξανά στις Αβαντίδες, καθώς αγωνιζόταν στον Οδυσσέα Γλυφάδας. Από τον Σεπολιακό αποκτήθηκε η Αφροδίτη Μανίτα, ενώ παίχτρια της Χαλκίδας, έγινε και η Ευαγγελία Μυλωνάκου. Η Στεφανοπούλου με τη Μανίτα, ήταν βασικές στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, με τη πρώτη να πετυχαίνει και το πρώτο γκολ. 
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 18 Ιανουαρίου, οι Άβαντες Χαλκίδας θα φιλοξενήσουν τον ΑΣ Τρικάλων 2011, στις 15:00, στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας.

Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής:
Πανσερραϊκή – Μέντεκας 2-1 (αυτογκόλ, Πανίδου / Πετροπούλου)
Μαγνησιακός - Ροδόπη 1-1 (Κατσαβριά / Κατσαρού)
Αγροτικός Αστέρας – Αβαντίδες 0-2 (Στεφανοπούλου, Βόλη)
Ρεπό : Τρίκαλα 2011

Βαθμολογία:
1. Μέντεκας Καλαμαριάς 10
2. Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 9
3. ΑΣ Τρικάλων 2011 8
4. Μαγνησιακός Βόλου 7
5. Πανσερραϊκή 6 (-4)
6. Άβαντες Χαλκίδας 4
7. Ροδόπη 87' Κομοτηνής 2

Δεν υπάρχουν σχόλια: