Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

0 ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 2015

Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, στο Stavento Cafe Restaurant Bar, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΟ Χαλκίς. Παρόντες σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Χαλκίς, καθώς και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Χαλκίδας, μαζί με το προπονητικό team.
Το φλουρί στην πρωτοχρονιάτικη πίτα, έπεσε σε σίγουρα χέρια, στον τερματοφύλακα Γιώργο Μόνο. Τα άλλα τυχερά φλουριά κέρδισαν οι Δημήτρης Φωκάς και Βασίλης Πλακουδάκης, απ' την ομάδα των Νέων και Παίδων αντίστοιχα. 
Το παρόν έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ενώ παρευρέθηκαν και πολιτικά πρόσωπο (που τα βλέπουμε σε τέτοιες εκδηλώσεις σε περίοδο εκλογών όπως και η τωρινή) όπως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου. 
Η εκδήλωση έγινε σε ένα άριστο κλίμα, καθώς και η ψυχολογία του κόσμου ήταν ανεβασμένη, τόσο για τη νίκη που είχε πετύχει πριν λίγες ώρες (1-0 την Αυλίδα), όσο και για την πρώτη θέση που βρίσκεται. Ο ΑΟΧ κρατάει τον στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΕ, ενώ τον Μάιο, θέλει και να καταφέρει στα μπαράζ, να προβιβαστεί στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Φωτορεπορτάζ










Η selfie φωτογραφία των ποδοσφαιριστών του ΑΟ Χαλκίς
στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: