Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

0 ΛΗΛΑΣ 0-2 ΑΟΧ: Εύκολο διπλό στο Βασιλικό

Εύκολο απόγευμα είχε ο ΑΟ Χαλκίς, μέσα στο Βασιλικό. Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, η ομάδα της Χαλκίδας, νίκησε με σκορ 0-2 το Λήλα, σε ένα παιχνίδι που το καθάρισε μέσα σε 3 λεπτά. Οι νερατζούρροι παραμένουν πρώτοι στη βαθμολογία, 7 βαθμούς μπροστά απ' την δεύτερη βαθμολογικά Ιστιαία.
Από την αρχή του αγώνα, ο ΑΟΧ είχε τον πρώτο λόγο, απέναντι σε μία ομάδα, που είχε παραταχθεί αμυντικά, με στόχο την ισοπαλία. Ο αγώνας ήταν έτσι μέχρι το 36', όπου ο Δήμου, με διπλό σουτ (το πρώτο το απέκρουσε ο Τσάμαρης), άνοιξε το σκορ για τους νερατζούρροι. Τρία λεπτά αργότερα, ο Γκιτζάλης σεντράρει προς την μεγάλη περιοχή όπου προσπάθησε να επωφεληθεί ο Δήμου, αλλά πάνω στην διεκδίκηση της μπάλας σπρώχτηκε από τον Καρλατήρα και ο διαιτητής, Σέγγος, έδωσε πέναλτι υπέρ του ΑΟΧ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ανέστης διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα της Χαλκίδας. Στο 44' ο ΑΟΧ έφτασε κοντά στο 0-3, όταν η κεφαλιά του Δήμου, πέρασε ελάχιστα άουτ απ' το τέρμα. Στο Β' ημίχρονο, ο ΑΟΧ κυριαρχούσε στον αγώνα, δημιουργώντας φάσεις αλλά το αποτέλεσμα παρέμεινε ίδιο μέχρι τη λήξη του αγώνα.
Την επόμενη αγωνιστική, θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο ντέρμπι όπου ο πρωτοπόρος ΑΟ Χαλκίς, θα φιλοξενήσει την δεύτερη βαθμολογικά Ιστιαία. Η αγωνιστική δεν θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο (21-22/2), καθώς αναβλήθηκε και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της 20ης αγωνιστικής. 

Λήλας Βασιλικού (Τσαραντάνης): Τσάμαρης, Κικίδης, Μαραγκός, Καρλατήρας, Πεπές, Μαυρομάτης (88' Κουσερής), Χαλιώτης, Γούναρης (64' Τρίκας), Μπράχο, Καλαμιώτης (62' Ζαχαριάς), Νάνος. 
ΑΟ Χαλκίς (Λάμπρου): Μόνος, Τζαφέρος, Κοροβέσης, Καραμπάς, Γκιτζάλης, Αυλωνίτης (45' Θωμας), Ευσταθίου, Δήμου (67' Βαλκάνος), Τσιβίκας, Ανέστης, Τσομπάνης (83' Μαρίνος).

Αποτελέσματα 19ης αγωνιστικής:
ΟΣΦΧ Πρωτεύς 3-0 Σκύρος
Καστέλλα 2-1 Δόξα Π.
Δροσιά 2-0 Παντριαδικός
Μακρυκάπα 3-0 Αυλίδα
Ν. Αρτάκη 3-1 Λουκίσια
Λήλας Β. 0-2 ΑΟΧ
Ιστιαία 3-1 Ερέτρια
Αυλωνάρι 0-4 Ταμυναϊκός

Δεν υπάρχουν σχόλια: