Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

0 ΔΟΞΑ Π. 0-3 ΑΟΧ: Τριάρα και +7

Δεν δυσκολεύτηκε η πρωτοπόρος ομάδα του ΑΟ Χαλκίς και πέρασε εύκολα μέσα από το Προκόπι, σήμερα, Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, κερδίζοντας την τοπική Δόξα με σκορ 0-3. Η ομάδα της Χαλκίδας μεγάλωσε την διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας, αφού η δεύτερη βαθμολογικά ομάδα της Ιστιαίας έχασε μέσα στη Νέα Αρτάκη και έτσι η διαφορά αυξήθηκε πάλι στους 7 βαθμούς.
Δυνατά μπήκαν στο γήπεδο οι Χαλκιδέοι, δείχνοντας από νωρίς ποιος θα ήταν το αφεντικό στο παιχνίδι. Στο 6' ο Βαλκάνος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην περιοχή του Προκοπίου και με υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Χαλκίδας. Στη συνέχεια η πίεση της Χαλκίδας ήταν ασφυκτική, χάνοντας άλλες δυο καλές ευκαιρίες με τον Τσομπάνη και τον Ανέστη. Στο 16' η ομάδα της Χαλκίδας διπλασίασε τα τέρματα της με σκόρερ τον Ανέστη. Στο 73' με κεφαλιά του Ανέστη η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Στο 88' ο νεοαποκτηθέντας Δήμου, με πλασέ μέσα από την περιοχή, έγραψε το τελικό 0-3.
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Μακρυκάπας, στις 15:15, στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας.

Δόξα Προκοπίου: Παμφίλης, Μορφούλης Γ., Πουλιπούλης(80' Σταμούλος), Ανδρέου Σ., Ανδρέου Αν., Κανελλόπουλος, Δασκαλόπουλος, Γεωργίου, Κουτσουφλάκης, Δημάκος, Μορφούλης Θ.
ΑΟ Χαλκίς: Mόνος, Κοροβέσης, Τζαφέρος, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου(72' Γκιτσάλης), Τσομπάνης(62' Τσιβίκας), Βαλκάνος (88' Τόλης), Θωμάς, Ανέστης, Δήμου.

Αποτελέσματα 17ης αγωνιστικής:
Παντριαδικός - Σκύρος (Αναβλήθηκε)
ΑΠΚΟ Δροσιάς 1-1 Λουκίσια
Καστέλλα 1-0 Αυλίδα
Δόξα Προκοπίου 0-3 ΑΟΧ
Μακρυκάπα 0-1 Απόλλων Ερέτριας
ΟΣΦΧ Πρωτεύς 2-1 Ταμυναϊκός
Λήλας 3-1 Αυλωνάρι
Νέα Αρτάκη 2-0 Ιστιαία

Δεν υπάρχουν σχόλια: