Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

0 ΑΟΧ: Κυριακή 1/3 φιλοξενεί την Ιστιαία στο Ενωσιακό

Την Κυριακή 1 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο ντέρμπι της φετινής Α' ΕΠΣ Ευβοίας, μεταξύ του πρωτοπόρου ΑΟ Χαλκίς και της δεύτερης βαθμολογικά Ιστιαίας, στις 15:30, στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας. Οι δύο ομάδες έχουν 7 βαθμούς διαφορά, ενώ στον πρώτο αγώνα, ο ΑΟΧ είχε νικήσει με σκορ 0-1, μέσα στην Ιστιαία. Η ομάδα της Χαλκίδας με νίκη, κάνει ένα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της διεκδίκησης της ανόδου της Γ' Εθνικής κατηγορίας στα μπαράζ.
Την Τετάρτη 4 Μαρτίου, υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική (21η), όπου ο ΑΟ Χαλκίς θα αγωνιστεί στο Αλιβέρι και θα αντιμετωπίσει τον γηπεδούχο Ταμυναϊκό στις 15:30.


FLASH BACK
- 28/02/2010
Ήταν η τελευταία μέρα του Φεβρουαρίου, Κυριακή, όταν ο ΑΟ Χαλκίς αντιμετώπιζε τον ΑΟ Κύμης, μέσα στη Κύμη. Ήταν το ντέρμπι μεταξύ της πρωτοπόρου ομάδας της Χαλκίδας και της δεύτερης βαθμολογικά Κύμης. Τότε οι 2 ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με σκορ 1-1, με τον ΑΟΧ να παραμένει στο +5. 
- 01/03/2015
5 χρόνια μετά και 1 ημέρα ακριβώς, ο ΑΟ Χαλκίς αντιμετωπίζει το ίδιο ντέρμπι, στην ίδια κατηγορία, Αυτή τη φορά στην "προσωρινή του" έδρα του με την Ιστιαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: