Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

0 ΑΟΧ 3-1 ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ: Νίκη με ανατροπή

Με σκορ 3-1 νίκησε χθες ο ΑΟ Χαλκίς, τη Μακρυκάπα, στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κάνοντας το καλύτερο του ημίχρονο στο πρωτάθλημα. Οι πρωτοπόροι έδειξαν ισχυρή προσωπικότητα αρνούμενοι να σπαταλήσουν βαθμούς αν και μέχρι το 53΄ ήταν πίσω στο σκορ. Στο Β' ημίχρονο, έσβησαν τους αντιπάλους τους που ήταν μαχητικοί στο Α', με αποτέλεσμα να ανατρέψουν το 0-1 σε μία μεγάλη νίκη (3-1).
Οι παίχτες τις Χαλκίδας από την αρχή επέβαλαν το ρυθμό τους και άσκησαν μεγάλη πίεση προς την εστία του Κυριακόπουλου. Όμως στο 15΄ σε μια κόντρα των φιλοξενούμενων ο Ντούμας αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, χάνοντας την ευκαιρία του αγώνα. Οι «νερατζούροι» απάντησαν με 3 καλές φάσεις (Δήμου 17΄, Ευσταθίου 19΄, 27΄). Η Μακρυκάπα κατάφερε να προηγηθεί στο 37΄όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυρήκου ο προωθημένος Τάσος Καρκαλής με προβολή νίκησε το Μόνο. Στην επανάληψη η ομάδα της Χαλκίδας μπήκε πολύ δυνατά και ο Ανέστης στο 53', έφερε το ματς στα ίσια. Στο 58΄και το 69΄ο Κυριακόπουλος κράτησε ισόπαλο το σκορ νικώντας σε τετ-α-τετ Τσομπάνη και Ευσταθίου. Στο 82΄όμως ο Σμυρναίος στη πρώτη του επαφή με τη μπάλα σκόραρε και έδωσε προβάδισμα στον ΑΟΧ. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στη τελευταία φάση του αγώνα ο Ανέστης που πλάσαρε εύστοχα.
Στο 2ο γκολ δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ φιλάθλων του ΑΟΧ και της Μακρυκάπας, με τους ψυχραιμότερους να ησυχάζουν τα πνεύματα. 
Την επόμενη αγωνιστική, Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, ο ΑΟ Χαλκίς θα αγωνιστεί μέσα στο Βασιλικό, με αντίπαλο το Λήλα, στις 15:30.

ΑΟ Χαλκίς (Γ. Λάμπρου): Μόνος, Κοροβέσης (80΄ Σμυρναίος), Τζαφέρος, Καραμπάς, Αυλωνίτης (46΄ Γκιτσάλης), Ευσταθίου, Τσομπάνης, Βαλκάνος (71΄ Τσιβίκας), Θωμάς, Ανέστης, Δήμου. 
ΑΟ Μακρυκάπας (Α. Βογιατζής): Κυριακόπουλος, Λέκκας, Τ. Καρκαλής, Μπισμπικόπουλος, Α. Πουρνής, Σηφάκης, Χασάνδρας, Βαρτζής, Ντούμας, Κυρήκος, Σιλυβάκος (55΄ Γ. Καρκαλής 83΄ Ρουμπής).

Αποτελέσματα:
Λουκίσια 1-1 ΟΣΦΧ Πρωτεύς
Απ. Ερέτριας 4-2 Λήλας Β.
Σκύρος 1-1 Δροσιά
Παντριαδικός 2-1 Καστέλλα
Αυλίδα 2-1 Δόξα Π.
ΑΟΧ 3-1 Μακρυκάπα
Ταμυναϊνός 3-2 Ν. Αρτάκη
Ιστιαία 4-0 Αυλωνάρι

Δεν υπάρχουν σχόλια: