Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

0 ΔΣ ΑΟΧ: Απάντηση για τις αισχρές δηλώσεις Αναγνώστου

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Χαλκίς, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αναγνωρίσει, για πρώτη φορά φέτος, ότι η σιωπή και οι χαμηλοί τόνοι δεν αναγνωρίζονται από τους αντιπάλους της.
Οι επιεικώς απαράδεκτες δηλώσεις του εκπροσώπου της Ιστιαίας, κυρίου Αναγνώστου Ιωάννη, στο πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα, παραβαίνουν κάθε όριο υγειούς ανταγωνισμού. Και καλά, να κρίνεις έναν θεσμό όταν νομίζεις ότι σε αδικεί, να εμπλέκεις όμως και άλλους στην κριτική σου αγγίζει τα όρια της παράνοιας.
Δόθηκαν και στην δική μας ομάδα αφορμές να διαμαρτυρηθεί για την Διαιτησία, αλλά το μέγεθος και η ιστορία της δεν μας επέτρεψε να αφαιρέσουμε το δικαίωμα στο λάθος που έχουν οι διαιτητές, καθώς και το δικαίωμα στο θετικό αποτέλεσμα που έχουν και οι αντίπαλοι της. Απλά, λυπούμαστε κύριε Αναγνώστου και πιστεύουμε πως οι δηλώσεις σας έγιναν εν θερμώ…!!!
Σε κάθε περίπτωση όμως, σας περιμένουμε για να ανταποδώσουμε την πραγματικά άριστη φιλοξενία σας στον αγώνα του πρώτου γύρου.

ΣΧΟΛΙΟ: Εμείς θέλουμε να αναρωτηθούμε, πως ο εκπρόσωπος της Ιστιαίας μιλάει για στημένες διαιτησίες, την ίδια ώρα που ο προπονητής της, δηλώνει σε τηλεοπτικό κανάλι, ότι η ομάδα της Ιστιαίας ήταν κακή. ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΒΟΙΑ!

Ακούστε τη καταγγελία με την οποία γελάει όλη η Εύβοια!



Οι δηλώσεις του Γιάννη Αναγνώστου στο "Eviagoal" για τη διαιτησία Παπακυριάκου αλλά και η αναφορά του περί μεθοδεύσεων υπέρ του ΑΟ Χαλκίς δεν προκάλεσαν μόνο την αντίδραση του ΔΣ των πρωτοπόρων. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΕ που θα συνεδριάσει αύριο θα καλέσει τον παράγοντα της Ιστιαίας σε απολογία. 
Παράλληλα ο σύνδεσμος διαιτητών Εύβοιας θα εξετάσει τη στάση του απέναντι στις βαριές καταγγελίες του βορειοευβοιώτη παράγοντα στην επόμενη συνεδρίαση της ερχόμενης Δευτέρας. Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο προσφυγής στη δικαιοσύνη, καθώς το ΔΣ του συνδέσμου δεν θέλει να αφήσει εκτεθειμένο τον Θανάση Παπακυριάκο. Τα παραπάνω επιβεβαίωσε ο Α΄αντιπρόεδρος του συνδέσμου Αποστόλης Τσολακίδης μιλώντας στο "Eviagoal": "Οι δηλώσεις του κ. Αναγνωστου θα εξεταστούν στην επόμενη συνεδρίαση", ενώ δεν απέκλεισε τη προσφυγή στη δικαιοσύνη λέγοντας χαρακτηριστικά:"Οποιαδήποτε ενέργεια μας θα γίνει σε συνεργασία με την ΕΠΣΕ".

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: