Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

0 ΟΣΦΧ 0-0 ΑΟΧ: Λευκή ισοπαλία αλλά +9 και βήμα ανόδου

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (όπως και στον πρώτο αγώνα), αναδείχτηκε το ντέρμπι της Χαλκίδας, μεταξύ του Ολυμπιακού/Πρωτεύς και του ΑΟΧ. Οι κυανόμαυροι ήθελαν τη νίκη και προσπάθησαν, αλλά οι φετινοί κυπελλούχοι Ευβοίας παίζοντας με "11 αμυντικούς", πήραν ότι πιο σπουδαίο μπορούσαν να πάρουν από αυτόν τον αγώνα. Μάλιστα ο διαιτητής ακύρωσε καθαρό γκολ για τον ΑΟΧ, που έκρινε την απώλεια 2 βαθμών για τους κυανόμαυρους. 

Η φάση του αγώνα δημιουργήθηκε στο 65΄με τον Ευσταθίου να κάνει βαθιά μπαλιά μέσα στη περιοχή τον Δήμου να προλαβαίνει την έξοδο του Αγριόδημου και με το κεφάλι να σκοράρει, στη συνέχεια του δυο παίκτες να συγκρούονται και τον Λάμπρου να υποδεικνύει επιθετικό φάουλ. Κατά τα άλλα το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία με το κεραυνό του Τσομπάνη να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Αγριόδημου στο 2’. Στην επανάληψη ο ΑΟΧ επέβαλε το ρυθμό του και δημιούργησε τις φάσεις στο 48΄με τον Ανέστη, στο 80΄με τον Τσιβίκα και στο 82΄με τον Δήμου όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Ολυμπιακός είχε να αντιπαραθέσει ένα καλό σουτ του Π.Δ. Σκριβάνου στο 61΄που μπλόκαρε ο Μόνος με διπλή επέμβαση. Ο Λάμπρου ελέγχεται για τη φάση του 65΄, ενώ και ο Σπανός είχε 1-2 λάθος υποδείξεις οφ-σάιντ. 

ΟΣΦΧ Πρωτεύς. (Ιωαννίδης-Τσιμηχόδημος): Αγριόδημος, Αγγελάτος, Μπασινάς, Μουσάι, Δάσκος (46΄Τσακουλής), Π.Λ. Σκριβάνος (83΄Βρεττός), Τζάβρας, Μαστροκώστας, Ευσταθίου (93΄Πάλλης), Π.Δ Σκριβάνος, Παπαδέδες.
ΑΟ Χαλκίς (Γ. Λάμπρου): Μόνος, Κοροβέσης, Μαρίνος, Καραμπάς, Γκίτσαλης, Ευσταθίου, Τσομπάνης, Βαλκάνος (77΄Φιλιππίδης), Θωμάς (70΄Τσεκούρας), Δήμου, Ανέστης (77΄Τσιβίκας). 

Ρεπορτάζ αγώνα: eviagoal.blogspot.gr

Ο ΑΟ Χαλκίς, παρά την ισοπαλία. αύξησε τη διαφορά στους 9 βαθμούς απ' τη δεύτερη βαθμολογικά Νέα Αρτάκη, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας, με σκορ 1-3, απ τον Απόλλων Ερέτριας και την επόμενη αγωνιστική, οι 2 πρωτοπόροι θα αναμετρηθούν. Ο ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Νέας Αρτάκης, το Σάββατο 4 Απριλίου στις 17:00, στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας και αν κερδίσει, θα κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας 2014-15.

26η αγωνιστική
Μακρυκάπα 4-0 Σκύρος
Ν. Αρτάκη 1-3 Ερέτρια
Λήλας 1-0 Λουκίσια
Δροσιά 1-1 Αυλίδα
Δόξα Π. 0-1 Παντριαδικός
Αυλωνάρι 2-0 Καστέλα
Ιστιαία 1-1 Ταμυναϊκός
ΟΣΦΧ Πρωτεύς 0-0 ΑΟΧ



Δεν υπάρχουν σχόλια: