Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

0 ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 0-3 ΑΟΧ: 3η συνεχόμενη τριάρα

3η συνεχόμενη τριάρα πέτυχε ο ΑΟ Χαλκίς για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας. Μετά το 0-3 στα Λουκίσια και το 3-0 με τη Σκύρο, ήρθε και το 0-3 στην Τριάδα με τον Παντριαδικό, την Τετάρτη 18 Μαρτίου, με τον ΑΟΧ να πετυχαίνει την 3η σερί νίκη με τριάρες.

Πολύ καλό παιχνίδι στην Τριάδα με την ομάδα της Χαλκίδας να παίρνει το τρίποντο από το αξιόμαχο σύνολο του κ. Παπαθεοδώρου. Λιγοστές φάσεις και για τις δυο ομάδες με τον ΑΟΧ ποιο ουσιαστικό αφού στο τέλος με 4 - 5 τελικές κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα.
Ο χορός των τερμάτων για την Χαλκίδα άνοιξε στο 44΄και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το μηδέν. Σέντρα του Τζαφέρου από αριστερά στην καρδιά της άμυνας της Τριάδας, ολιγωρία αυτής και ο Τσομπάνης απο κοντά το 1 -0.Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η Χαλκίδα μπήκε δυνατά για να καθαρίσει το παιχνίδι και στο 48΄με σέντρα του Τζαφέρου και δυνατό διαγώνιο βολέ του Ανέστη απλοποίησε τα πράγματα αφού απέκτησε προβάδισμα δυο τερμάτων. Η Τριάδα απείλησε στο 60΄με δυνατό σουτ του Καραντάκη να φεύγει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Μόνου. Το 3 - 0 πέτυχε στο 87΄ο Φιλιππίδης μετά την κάθετη πάσα του Σμυρναίου.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Παπαθεοδώρου): Ευαγγελινός, Καραμπέτσος, Γραμματικός, Κουρούπης, Σταύρου, Καλοχωρίδης, Καραντάκης (Σιαράπης Γ.Α.), Χασάνδρας, Κατσίκης (Σιαράπης Γ.), Γκούμας (Χασάνδρας Δ.), Τσούτσης.
Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ (Λάμπρου): Μόνος, Κοροβέσης, Τζαφέρος, Καραμπάς, Γκιτζάλης (Αυλωνίτης), Ευσταθίου, Τσομπάνης (Φιλιππίδης), Βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης, Δήμου (Σμυρναίος).

Πηγή: eviagoal.blogspot.gr

Ο ΑΟΧ είναι στο + 8 απ' την 2η Ιστιαία (έχει 1 αγώνα λιγότερο), αλλά οι γκέλες για τους "διώκτες" του τίτλου συνεχίζονται. Εντός έδρας γκέλες για Νέα Αρτάκη (0-0 με Καστέλλα) και Ολυμπιακό Πρωτεύς Χαλκίδας (0-1 με Αυλωνάρι).
Αύριο, Κυριακή 22 Μαρτίου, ο ΑΟΧ θα φιλοξενήσει τον ΑΠΚΟ Δροσιάς, στις 16:00, στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: