Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

0 ΑΟΧ: Κυριακή 29/3 με ΟΣΦΧ στο Ενωσιακό


Την Κυριακή 29 Μαρτίου, στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας, ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενηθεί τυπικά απ' τον συμπολίτη Ολυμπιακό Πρωτεύς, στις 17:00, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Ευβοίας. Ο ΑΟ Χαλκίς έχοντας πραγματοποιήσει 4 συνεχόμενες νίκες με σκορ 3-0, είναι σε μεγάλη φόρμα, σε σχέση με τον φετινό Κυπελλούχο Ευβοίας, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική, υπέστη βαριά ήττα στην Ερέτρια, με σκορ 6-1. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι 2 ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με σκορ 0-0, στο στάδιο της Χαλκίδας αλλά αυτή τη φορά, ο ΑΟΧ θέλει να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. 
Για τον εξ' αναβολή αγώνα της 22ης αγωνιστικής, η Ιστιαία που τόσο μας τα είχαν "πρήξει" για αυτή την ομάδα που οι ίδιοι θεωρούσαν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία (επειδή κέρδισαν εκτός έδρας τον ΑΟΧ, με κλωτσιές και αντιποδόσφαριο), ηττήθηκε μέσα στο Προκόπι, απ' την τελευταία βαθμολογικά Δόξα, με σκορ 1-0. Που είναι τώρα να βγουν να πουν ότι έχουν ομάδα και να πεθάνουμε στο γέλιο. Που είναι η προπονητάρα τους να μας πει ότι αποδεικνύουν στο γήπεδο ποιος έχει την καλύτερη ομάδα. Που είναι η προεδράρα τους που πέταξε ένα σορό λεφτά λέγοντας ότι έχει την καλύτερη ομάδα και ότι οι παίχτες του ΑΟΧ δεν πληρώνονται. Αν προεδράρα έχεις ρίξει ένα σκασμό λεφτά για να χάνεις απ' τον τελευταίο και να σου παίρνει το πρωτάθλημα μία ομάδα που όπως λες δεν πληρώνονται οι παίχτες, τότε έχεις αποτύχει παταγωδώς. Οι διαιτητές σου φταίνε μετά αν δεν μπορείς να κερδίσεις τον τελευταίο. 
Ο ΑΟ Χαλκίς, έχει μακράν την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και όλοι το ξέραμε απ' την αρχή! Την Κυριακή ο ΑΟΧ επιβάλλεται να κερδίσει και να κλειδώσει με το ενάμισι πόδι την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα. Όμως αυτό που από την αρχή σκεφτόντουσαν όσοι δίκαια ήξεραν ότι ο ΑΟΧ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, είναι τα μπαράζ που από εδώ και πέρα, ο ΑΟΧ πρέπει να σκέφτεται και την άνοδο στη Γ' Εθνική. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: