Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

0 AOX 3-0 ΣΚΥΡΟΣ: 2η συνεχόμενη τριάρα

Εύκολη νίκη, πέτυχε χθες ο ΑΟ Χαλκίς, Σάββατο 14 Μαρτίου, στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας, κερδίζοντας τη Σκύρο, με σκορ 3-0, για την 23η αγωνιστική, της Α' ΕΠΣ Ευβοίας. Για τον ΑΟΧ ήταν η 2η συνεχόμενη τριάρα, μετά το 0-3 της προηγούμενης αγωνιστικής, μέσα στα Λουκίσια.
Στο 21' ο Κοροβέσης έκανε σέντρα στα καρέ του Γιαλού επεκράτησε σύγχυση από τους αμυντικούς και στην προσπάθεια τους να αποκρούσουν έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας τους (αυτογκόλ) 1-0 Στο 26' η ομάδα της Χαλκίδας έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν ο Φιλιπίδης βρέθηκε απέναντι από τον Γιαλό τον πλάσαρε αλλά ο νεαρός γκολκίπερ της Σκύρου έσωσε την εστία του. Με την ομάδα της Σκύρου να είναι κλεισμένη πίσω και την Χαλκίδα να προσπαθεί να βρει διαδρόμους να πλησιάσει την εστία του Γιαλού συνεχίστηκε το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΑΟ Χαλκίς να προηγείται με 1-0.
Στην επανάληψη συνεχίστηκε με τους γηπεδούχους να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και τους φιλοξενούμενους με αμυντική τακτική να κρατούν τους επιθετικούς μακριά από την εστία του Γιαλού ο οποίος σε δυο περιπτώσεις κράτησε την εστία του με το 1-0 να παραμένει υπερ του ΑΟ Χαλκίς στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο της επανάληψης. Στο 55' και πάλι ο Φιλιπιδης βρέθηκε τετ-α-τετ αλλά και πάλι ο Γιαλός έσωσε την εστία του. Στο 60' νέα εντυπωσιακή επέμβαση του Γιαλού σε τετ-α-τετ πλασέ του Φιιλιπίδη που τρεις φορές βρέθηκε απέναντι από τον νεαρό γκολκίπερ της Σκύρου ο οποίος πραγαμοτοποίησε μεγάλη εμφάνιση στον αγώνα. Στο 68' η ομάδα της Χαλκίδας διπλασίασε τα τέρματα της και πάλι με γκολ που σημείωσε η Σκύρος. Ο Τόλης έπιασε δυνατό σουτ, ο Γιαλός έδιωξε με τα πόδια, η μπάλα πήρε τροχιά παράλληλη προς το τέρμα και οαμυντικός της Σκύρου Χιώτης την έστειλε και πάλι στα δίχτυα της ομάδας του 2-0. Στο 88' η ομάδα της Χαλκίδας τριπλασίασε τα τέρματα της με δυνατό πλασέ του Τσομπάνη που δέχθηκε σέντρα από τον Σμυρναίο. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΑΟ Χαλκίς νικητή με 3-0. 
Την επόμενη αγωνιστική, Τετάρτη 18 Μαρτίου, θα αγωνιστεί στη Τριάδα, με αντίπαλο τον Παντριαδικό, στις 16:00, ενώ την Κυριακή 22 Μαρτίου, θα φιλοξενήσει τον ΑΠΚΟ Δροσιά, στις 16:00, στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας. 

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Μόνος, Κοροβέσης (80' Θωμάς), Μαρίνος, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου (70' Τσομπάνης), Σμυρναίος, Βαλκάνος, (70' Ανέστης), Φιλλιπίδης, Τσεκούρας, Τόλης.
ΑΟ ΣΚΥΡΟΣ: Γιαλός, Ζορμπάς, Χιώτης (65' Μογγάνης), Μαυρίκος, Δαλακλίδης, Τραχανάς (80' Γιαλός), Τσελέπης, Μανωλάκης, Στεφάνου (80' Α. Μανωλάκης), Θεμελίδης, Κατσιαδάς.

23η αγωνιστική:
ΑΟΧ 3-0 Σκύρος
Καστέλλα 1-0 Λήλας Β.
Ιστιαία 3-0 Μακρυκάπα
Ταμυναϊκός 4-1 Δόξα Π.
Ερέτρια 2-1 Παντριαδικός
Λουκίσια 2-2 Αυλίδα
Αυλωνάρι 1-1 Δροσιά
Ν. Αρτάκη 2-0 ΟΣΦΧ Πρωτεύς



Δεν υπάρχουν σχόλια: