Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

0 ΑΟΧ 1-0 Ν. ΑΡΤΑΚΗ: Πρωταθλητές στο 87'

Πρωταθλητής Α΄ ΕΠΣ Ευβοίας 2014-15 και μαθηματικά αναδείχθηκε ο ΑΟ Χαλκίς, μετά τη νίκη που πέτυχε το Σάββατο, 4 Απριλίου, με σκορ 1-0 τη Νέα Αρτάκη, στο ντέρμπι των 2 πρώτων θέσεων. Στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας, πανηγύρισαν το πρωτάθλημα και την είσοδο στα μπαράζ ανόδου, μετά από γκολ του Δήμου στο 87', από εκτέλεση φάουλ, που ήταν το μοναδικό του αγώνα.
Απέναντι στη δεύτερη βαθμολογικά Νέα Αρτάκη, ο ΑΟΧ ήταν σκάλες ανώτερος ενώ οι φιλοξενούμενοι, δεν έκαναν φάση. Η νίκη ήταν δίκαιη, όπως και το πρωτάθλημα που κατάκτησε ο ΑΟΧ άνετα. Στο 21' από κόρνερ του Δήμου, ο Ανέστης πιάνει τη κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας του ΑΟΝΑ, Ευαγγελινός, έδιωξε εντυπωσιακά. Στο 49', ο Κοροβέσης σεντράρει στη περιοχή της Αρτάκης αλλά ο Ντούκα διώχνει σε κόρνερ, πριν φτάσει η μπάλα στον Τσομπάνη και τη στείλει στα δίχτυα. Στο 65' ο Βαλκάνος πλαγιοκόπησε την άμυνα της Αρτάκης, σέντραρε μέσα στη περιοχή, αλλά Δήμου και Τσιβίκας, δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 76' μία σέντρα-σουτ του Δήμου, διώχνει ο Ευαγγελινός λίγο πριν πάει η μπάλα στο "Γ" της εστίας. Η λύτρωση για τον ΑΟΧ ήρθε στο 87'. Μετά από κούρσα του Βαλκάνου, δέχεται φάουλ λίγο πριν τη περιοχη απ' το Ντούκα. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Δήμου, ο οποίος έστειλα τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, κάνοντας όλο το γήπεδο να ξεσπάσει σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Μετά τους πανηγυρισμούς, όλη η ομάδα της Νέας Αρτάκη έπεσε πάνω στο γενικό αρχηγό της Χαλκίδας, Βασίλη Καρλατήρα που φαίνεται ότι κάτι είπε. Ο Σέγκος απέβαλε το παράγοντα των γηπεδούχων ο οποίος κατά τη έξοδο του δέχθηκε επίθεση από τον Ορφέα Ζήση που τον έπιασε από το λαιμό και τον κλώτσησε.
Πρωταθλητής πριν το Πάσχα ο ΑΟΧ! Το τελικό 1-0, χάρισε 3 αγωνιστικές πριν το τέλος, μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας, στον ΑΟ Χαλκίς και την είσοδο του στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία. Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 19 Απριλίου, ο ΑΟΧ παίζει στο Αυλωνάρι, αλλά το μυαλό του είναι στις 10 Μαΐου, όπου στο πρώτο αγώνα των μπαράζ, θα φιλοξενήσει την πρωταθλήτρια της Βοιωτίας, Θήβα. Ο ΑΟΧ θέλει να εκμεταλλευτεί τα επόμενα παιχνίδια και να προετοιμαστεί ώστε να μπει με δύναμη και χωρίς άγχος στα μπαράζ και να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία.

ΑΟ Χαλκίς (Γ. Λάμπρου): Μόνος, Κοροβέσης, Θωμάς, Καραμπάς, Γκίτσαλης, Ευσταθίου, Τσομπάνης (72΄Σμυρναίος), Βαλκάνος, Τσιβίκας (93΄Αυλωνίτης), Ανέστης (85΄Φιλιππίδης), Δήμου 
ΑΟΝ Αρτάκης (Δ. Λύκος): Ευαγγελινός, Ντούκα, Μπελίτσος, Φωτιάδης, Λούκας (82΄Ζήσης), Καραλής (70΄Κονόμι), Γίγας, Καραχάλιος, Χρόνης, Μακαντάσης, Χασανλάρι.

Αποτελέσματα 27ης αγωνιστικής:
Ερέτρια 1-1 Αυλωνάρι
ΑΟΧ 1-0 Ν. Αρτάκη
Αυλίδα 2-0 ΟΣΦΧ Πρωτεύς
Δόξα Π. 1-1 Δροσιά
Σκύρος 1-3 Λήλας Β.
Καστέλλα 2-1 Ταμυναϊκός
Λουκίσια 1-4 Ιστιαία
Παντριαδικός 0-1 Μακρυκάπα


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ






 Η φάση που ο Ορφέας Ζήσης, κλωτσά τον Βασίλη Καρλατήρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: