Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

0 ΑΟΧ 2-3 ΕΡΕΤΡΙΑ: Αδιάφορος αλλά θεαματικός αγώνας

Προτελευταία αγωνιστική χθες, Τετάρτη 22 Απριλίου και ο πρωταθλητής ΑΟ Χαλκίς, σε ένα αδιάφορο αγώνα, ηττήθηκε με σκορ 2-3, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, τον Απόλλων Ερέτριας. Με πρωταγωνιστή τον Γκέρσι Τόρα για τους φιλοξενούμενους και τις σωτήριες αποκρούσεις του πρώην πορτιέρο του ΑΟΧ, Μητακίδη, πραγματοποιήθηκε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Οι παίχτες του ΑΟΧ, αν και με σβησμένες μηχανές, λόγο τη συγκομιδή δυνάμεων για τα μπαράζ, έχασαν αρκετές ευκαιρίες αλλά και πάλι, το μυαλό τους πλέον είναι στα μπαράζ. 

Ρεπορτάζ αγώνα:
Πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το 1΄το τραγικό λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων επέτρεψε στον Φιλιππίδη με ψηλοκρεμαστό πλασέ να κάνει το 1-0. Πριν ο Τόρα ισοφαρίσει στο 10΄σε 1-1, Μώρος στο 4΄και Τόρα στο 6΄είχαν χάσει δυο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 13΄ ασίστ πάρε βάλε από τον Γκέρσι όμως ο Μεμάι σπατάλησε την ευκαιρία. Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Βαλκάνος στο 35΄πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Μητακίδη σε σουτ του Τσομπάνη και έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του. Όμως στο 42΄είχαμε την 2η ασίστ από τον Αγραφιώτη και ο Τόρα ισοφάρισε σε 2-2.
Πρώτη φάση στην επανάληψη με τον Τόρα να κάνει πολύ ωραία ενέργεια και καταπληκτική ασίστ που Μώρος δεν άφησε να πάει χαμένη και 2-3 στο 52΄. Μέχρι τη συμπλήρωση του 90λεπτου το δοκάρι στο 55΄σταμάτησε τον κεραυνό του Βαλκάνου, αλλά κυρίως ο γκολκίπερ της Ερέτριας σε 3-4 περιπτώσεις με δύσκολες επεμβάσεις δεν άφησε τους Φιλιππίδη, Ανέστη και Δήμου να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

ΑΟ Χαλκίς (Γ. Λάμπρου): Μόνος, Κοροβέσης, Μαρίνος, Καραμπάς, Γκιτσάλης (19΄Τσεκούρας, 65΄Αυλωνίτης), Ευσταθίου, Τσομπάνης (49΄Πετρογιάννης), Βαλκάνος, Φιλιππίδης, Ανέστης, Δήμου.
ΑΟ Απόλλων Ερέτριας (Μ. Βλάχος): Μητακίδης, Φουρμούζης, Λιατύφης, Βελαέτης, Κούτρας, Ευγενίου, Αγραφιώτης (91΄Ωραιόπουλος), Μεμάι (72΄Ρούσσος), Τόρα (85΄Ν. Ξυλάς), Παριανός, Μώρος. 

Ρεπορτάζ: eviagoal.blogspot.gr

Την Κυριακή 26 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣ Ευβοίας, όπου ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟ Καστέλλας, στις 17:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. 

Αποτελέσματα 29ης αγωνιστικής:
Καστέλλα 4-0 Λουκίσια
ΑΟΧ 2-3 Ερέτρια
Αυλίδα 4-1 Αυλωνάρι
Παντριαδικός 1-1 Ιστιαία
Δόξα Π. 1-3 Ν. Αρτάκη
Δροσιά 1-3 Λήλας Β.
Μακρυκάπα 3-2 ΟΣΦΧ Πρωτεύς
Σκύρος - Ταμυναϊκός (03/05)







Δεν υπάρχουν σχόλια: