Σάββατο 11 Απριλίου 2015

0 ΑΟΧ: Εύκολα το πρωτάθλημα Α' ΕΠΣΕ 2014-15

Ξεκινώντας η φετινή αγωνιστική περίοδος, ο ΑΟ Χαλκίς, δεν ήταν και το απόλυτο φαβορί, δεδομένου των οικονομικών αδυναμιών που είχε περάσει τη περσινή αγωνιστική περίοδο στη Γ' Εθνική. Παρόλα αυτά, κατέκτησε άνετα το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας 2014-15 και είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα με διαφορά από τις άλλες. Έχει μέχρι στιγμής την καλύτερη άμυνα με διαφορά έχοντας δεχθεί μόλις 9 γκολ, όταν η δεύτερη καλύτερη άμυνα έχει δεχθεί 23 γκολ.
Ο ΑΟΧ φέτος δέχθηκε πολλές συκοφαντίες για άλλη μία φορά. Δε θα σχολιάσουμε για όσα έγιναν στον αγώνα με την Νέα Αρτάκη (2ος στο κύπελλο και 2ος στο πρωτάθλημα.... πονάει) με την απαράδεχτη συμπεριφορά των φιλάθλων της Νέας Αρτάκης (που άρπαξαν τις ψιλές τους και ηρέμησαν), αλλά και τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της, με τον Ορφέα Ζήση, να δείχνει το απόλυτο χαμηλό επίπεδο, κλωτσώντας παράγοντα της Χαλκίδας. Ακόμα και το απαράδεχτο σχόλιο του δημοσιογράφου που ρίχτηκε ένας πυρσός, εκτός αγωνιστικού χώρου δίπλα απ' την εξέδρα και ο συγκεκριμένος ανέφερε στο ραδιόφωνο ότι έπεσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Με τα ψέμματα του, άκουσε και ότι έπρεπε να ακούσει απ΄ την εξέδρα που άκουσαν το σχόλιο του. Όλα αυτά σε έναν αγώνα. Να θυμίσουμε και τι είχε γίνει με την Ιστιαία, όπου κέρδισαν τον ΑΟΧ και νόμιζαν ότι έκαναν κάτι. Μία ομάδα δε μιλάει για πρωτάθλημα όταν χάνει απ' την τελευταία (1-0 στο Προκόπι απ' τη Δόξα). Ο Αναγνώστου (η Προεδράρα της Ιστιαίας) είχε βγάλει γλώσσα και μίλαγε για στημένα παιχνίδια. Όταν έφαγε το χιλιάρικο την τιμωρία απ' την ΕΠΣΕ (δείτε ΕΔΩ), έβγαλε πούπουλα και τόνισε σε ανακοίνωση πως αυτή την επιστολή (που έβριζε ΕΠΣΕ και ΑΟΧ), δεν την είχε βγάλει ο ίδιος και δεν την είχε υπογράψει (δείτε ΕΔΩ)! Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι την είχε βγάλει ο μπατζανάκης του για την πρωταπριλιά!
Το θέμα δεν ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ευβοίας. Δεν υπήρχε δυσκολία στο να κατακτήσει ο ΑΟΧ το πρωτάθλημα από Ιστιαία, Ολυμπιακό Χαλκίδας και Νέα Αρτάκη. Ακόμα και με μία διοίκηση που δεν έχει τη μεγαλύτερη οικονομική άνεση. Το δύσκολο για φέτος είναι να καταφέρει να βγει πρώτος στα μπαράζ και να ανέβει ξανά στη Γ' Εθνική κατηγορία. Οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο ΑΟΧ, είναι η Θήβα, η Μαλεσίνα και ο Αίολος Καρπενησίου. 10 Μαΐου ξεκινάει η πρεμιέρα στη Χαλκίδα όπου φιλοξενεί τη Θήβα, δυνατή ομάδα με πολύ καλούς Ευβοιώτες ποδοσφαιριστές που πέρασαν απ' τον ΑΟΧ, όπως ο Τσατσαρώνης, ο Βεζιρτζόγλου και ο Ταυταρίδης. 
Ο κόσμος της Χαλκίδας πρέπει να δώσει βροντερό παρόν στα μπαράζ και να δείξει ότι ο ΑΟΧ μπορεί να είναι η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο και την επιστροφή στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Καλό Πάσχα σε όλους και καλή Ανάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: