Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

0 ΑΟΧ: Σάββατο 4/4, με νίκη παίρνει το πρωτάθλημα

Το Σάββατο 4 Απριλίου, ο πρωτοπόρος ΑΟ Χαλκίς φιλοξενεί τη δεύτερη βαθμολογικά Νέα Αρτάκη, στις 17:00, στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας και με νίκη κατακτά το φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας και μπαίνει στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία. 
4 αγωνιστικές πριν το τέλος, ο ΑΟΧ αν επικρατήσει της Νέας Αρτάκης στο Σαββατιάτικο ντέρμπι, κατακτά το πρωτάθλημα. Αν όχι και πάλι ο ΑΟΧ θα θέλει 3 βαθμούς στα επόμενα 3 παιχνίδια για να σηκώσει τη κούπα. 
Ο ΑΟ Νέας Αρτάκης δεν είναι εύκολη ομάδα. Φετινή φιναλίστ του Κυπέλλου Ευβοίας, στον πρώτο αγώνα είχε έρθει με τον ΑΟΧ ισόπαλοι 3-3, ενώ στο Κύπελλο Ευβοίας, απέκλεισε την ομάδα της Χαλκίδας, στην παράταση (3-2).
Κερδίζοντας τη Νέα Αρτάκη, ο ΑΟΧ θα δείξει ξεκάθαρα ότι είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας και θέλει να το πανηγυρίσει, κερδίζοντας την δεύτερη βαθμολογικά στην έδρα του. Όταν ο ΑΟΧ δηλώνει ότι θα πάρει το πρωτάθλημα δεν τρώει εξάρες, ούτε τριάρες στην έδρα του, ούτε χάνει απ' την τελευταία ομάδα στη βαθμολογία!

Οι πανηγυρισμοί στην Ερέτρια, μετά την κατάκτηση του
πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Ευβοίας 2009-10.
Το ίδιο θέλει να ζήσει ο ΑΟΧ. το Σάββατο με τον ΑΟΝΑ
Το 2010, ο ΑΟΧ είχε πανηγυρίσει το πρωτάθλημα μέσα στην Ερέτρια, τελευταία αγωνιστική (Απόλλων Ερέτριας 0-1 ΑΟΧ). Φέτος όμως θέλει να είναι στην έδρα του, έστω και στο Ενωσιακό γήπεδο, στο οποίο φιλοξενείται λόγω της ακαταλληλότητας του δημοτικού σταδίου Χαλκίδας.
Το Σάββατο 4 Απριλίου, στις 17:00, στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας, η καλύτερη ομάδα της Ευβοίας, ο ΑΟ Χαλκίς, θα κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ευβοίας!




Δεν υπάρχουν σχόλια: