Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

0 ΘΗΒΑ 0-0 ΑΟΧ: Χρυσή ισοπαλία ανόδου

Χρυσή ισοπαλία πήρε χθες, Τετάρτη 20 Μαΐου, ο ΑΟ Χαλκίς μέσα στη Θήβα, με σκορ 0-0, που του έδωσε, αν και δεύτερος προς το παρόν, μεγάλο πλεονέκτημα για την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία. Η ομάδα της Χαλκίδας παρέμεινε αήττητη και τώρα έχει την ευκαιρία να καθαρίσει την άνοδο στα 2 επόμενα εντός έδρας παιχνίδια με τον Αίολο Καρπενησίου και τη Μαλεσίνα. Ο ΑΟΧ θα μπορούσε εύκολα να νικήσει καθώς έπαιζε τη Θήβα μονότερμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τους Θηβαίους να χάνουν μόλις μία ευκαιρία.
Στο 11΄ καλή εκτέλεση φάουλ του Θωμά, ο Φαλαγκίκτης απέκρουσε στη δεξιά γωνία του τέρματος. Στο 35΄ ο Ευσταθίου σούταρε και έδιωξε σε κόρνερ ο Φαλαγκίτη. Στο 62΄ από κόρνερ του Βαλκάνου, η κεφαλιά του Καραμπά πέρασε άουτ, πάνω από το οριζόντιο. Στο 64΄ Φάουλ στον Φιλιππίδη σε πολύ καλό σημείο, κοντά στη γωνία της μεγάλης περιοχής εκτέλεσε ο Θωμάς πάνω στο τοίχος. Ο ΑΟΧ απειλήθηκε μόλις σε μια φάση στο 77΄ όταν ο Βεζιρτζόγλου προσπάθησε με το κεφάλι να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Μόνο, όμως ο Χαλκιδαίος γκολκίπερ δεν τσίμπησε, κλέβοντάς του "την μπουκιά από το στόμα.
Το τελικό 0-0 βρήκε τους 200 φιλάθλους του ΑΟΧ, που έκαναν έδρα τους τη Θήβα, να πανηγυρίζουν έξαλα με τους παίχτες της Χαλκίδας, μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τους 600 περίπου φιλάθλους της Θήβας, να έχουν σιωπήσει, καθώς βλέπουν την ομάδα τους, που είχαν βαφτίσει "φαβορί", να μην έχει πολλές ελπίδες να διεκδικήσει την άνοδο.  
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 24 Μαΐου, ο ΑΟΧ θα φιλοξενήσει τον Αίολο Καρπενησίου, στις 17:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, στο ένα από τα 2 εντός που έχουν απομείνει. Με 2 εντός έδρας νίκες, ο ΑΟΧ θα κατακτήσει την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία.  

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών) 
Βοηθοί: Αντώνιος Καρατζίκας (Αθηνών)-Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών) 
Παρατηρητης: Γκρουτσης Δημητρης [ Κορινθιας]


ΑΟ Θήβας: (Τ. Πλατής): Φαλαγγίτης, Όλντασι (84΄Βυλλιώτης), Παπαχαραλάμπους, Παναούλης, Ταυταρίδης, Καραμπετιάν, Κατσογιάννης, Γκαράνης, Κουτσοδήμος (78΄Ανυφαντής), Βερζιτζόγλου, Τσατσαρώνης (72΄Περγιάλης). 

ΑΟ Χαλκίς: (Γ. Λάμπρου): Μόνος, Αυλωνίτης, Θωμάς (84΄Ανέστης), Καραμπάς, Γκιτσάλης, Ευσταθίου, Τσομπάνης (19΄Τσεκούρας, 69΄Κοροβέσης), Βαλκάνος, Φιλιππίδης, Δήμου, Τσιβίκας.

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής:
Αίολος Κ. 1-3 Μαλεσίνα
Θήβα 0-0 Χαλκίδα

Βαθμολογία:
1. ΑΕ Μαλεσίνας 8
2. ΑΟ Χαλκίς 6
3. ΑΟ Θήβας 5
4. Αίολος Καρπενησίου 1


Mπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική (7ος όμιλος, 4η... από LAMIASTARGR
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ




















 ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ










Δεν υπάρχουν σχόλια: