Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

0 ΑΙΟΛΟΣ Κ. 1-2 ΑΟΧ: Μεγάλη ανατροπή σε 3 λεπτά

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΑΟ Χαλκίς, χθες στο γήπεδο Καρπενησίου, κερδίζοντας τον Αίολο με 1-2, κάνοντας μία μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Με αυτή τη νίκη ο ΑΟΧ βρίσκεται στη 1η θέση με 4 βαθμούς, όσους έχει η Μαλεσίνα.
Η ομάδα της Χαλκίδας, έδειξε απ' την αρχή την ανωτερότητα της και έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 22' με τον Τσομπάνη. Στο 44' όμως, ο Αίολος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Κουρλού.
Στο ημίχρονο ο Λάμπρου έβαλε μέσα τον Δήμου και τον Τσιβίκα, και στο 62' ο Τσιβίκας ανατράπηκε απ' τον Τριανταφυλλόπουλο και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ του ΑΟΧ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δήμου, αλλά ο τερματοφύλακας του Αίολου, Μακρής, έπεσε στη σωστή γωνία και απέκρουσε το πέναλτι, με τον ΑΟΧ να χάνει μία μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Οι επιθέσεις του ΑΟΧ για την ισοφάριση συνεχίστηκαν χωρίς μεγάλες ευκαιρίες και όσο περνούσε η ώρα, στα αντίπαλα καρέ προωθούνταν και οι υψηλόσωμοι κεντρικοί αμυντικοί (Ευσταθίου, Καραμπάς). Μέχρι το 79' τα πράγματα δεν ήταν καλά και η απογοήτευση της ενδεχομένης ήττας στο Καρπενήσι ήταν μεγάλη. Εκεί όμως οι παίχτες της Χαλκίδας, έδειξαν ότι έχουν ψυχή! Στο 80' με ψηλοκρεμαστό σουτ, ο Φιλιππίδης ισοφάρισε σε 1-1 και στο 83' από εκτέλεση κόρνερ, ο Καραμπάς με κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή! Ο ΑΟΧ έχασε την ευκαιρία στο 85' να κλειδώσει το ματς, όταν από σουτ του Δήμου, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.
Το τελικό 1-2 πανηγύρισαν έξαλλα οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ και οι περίπου 50 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Καρπενήσι.
Δηλώσεις μετά τον αγώνα:
Καραμπάς:''Έχουμε ψυχή. Όσο μας αμφισβητούν ορισμένοι, τόσο μεγαλύτερη ψυχή θα έχουμε μέσα στο γήπεδο.''
Δήμου: "Είμαστε ζωντανοί, για να πάρουμε την 1η θέση. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και καμία ομάδα δεν πουλάει το τομάρι της. Πήραμε αυτό που θέλαμε και τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.''
Λάμπρου (προπονητής ΑΟΧ): "Πιστεύω ότι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας στα δύο παιχνίδια που δώσαμε με Θήβα και Αίολο. Παίξαμε πολύ κάτω από τα στάνταρ που έχουμε και τις δυνατότητές μας. Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που έπρεπε, παραλίγο να αυτοκτονήσουμε σήμερα. Έχουμε απουσίες αλλά συνηθίζω να λέω στους παίκτες ότι σημασία έχει αυτοί που παίζουν σε κάθε αγώνα. Αυτοί να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο.''
Καρυστινός (πρόεδρος ΑΟΧ): ''Η καρδιά μου δεν έχει πάει ακόμη στη θέση της. Δύσκολο παιχνίδι και, παρότι... είχαμε την υπεροχή, αργήσαμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.''
Την επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 17 Μαΐου, ο ΑΟΧ θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τη Μαλεσίνα, η οποία νίκησε χθες μέσα στη Θήβα με 1-2. ΑΟΧ και Μαλεσίνα είναι πρώτοι με 4 βαθμούς και αυτός ο αγώνας θα δώσει στο νικητή ένα μεγάλο προβάδισμα.

Αίολος Καρπενησίου: Μακρής, Φούκας, Τόσκας, Ηλιάδης, Αζακάς,Τριανταφυλλόπουλος, Ζαραβέλης, Ράμμος, Τζιώλας, Κουρλός, Νικολάου (71' Γούλας).

ΑΟ Χαλκίς: Μόνος, Αυλωνίτης, Τσεκούρας, Καραμπάς, Ευσταθίου, Δήμου, Θωμάς, Βαλκάνος (60' Τσιβίκας), Τσομπάνης (87' Μαρίνος), Φιλιππίδης, Σμυρναίος (46' Ανέστης).

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής:
Αίολος 1-2 Χαλκίδα
Θήβα 1-2 Μαλεσίνα

Βαθμολογία (2 αγ.)
1. ΑΟ Χαλκίς 4 (3-2)
----------------------------------
2. ΑΕ Μαλεσίνας 4 (2-1)
3. ΑΟ Θήβας 1 (2-3)
4. Αίολος Καρπενησίου 1 (1-2)

Φωτορεπορτάζ








Το χαμένο πέναλτι του Δήμου

Τα 2 γκολ του ΑΟΧ σε 2 φωτογραφίες




Αίολος-Α.Ο.Χαλκίς 1-2 και Θήβα-Μαλεσίνα 1-2 από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: