Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

0 ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2-2 ΑΟΧ: Στα ουράνια με γκολ στη λήξη

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ! Σπουδαία ισοπαλία πήρε ο ΑΟ Χαλκίς χθες, Κυριακή 17 Μαΐου, μέσα στη Μαλεσίνα, με σκορ 2-2. Η ομάδα της Χαλκίδας βρέθηκε να χάνει με 2-0, όμως η ψυχή των Χαλκιδέων παιχτών μίλησε μειώνοντας σε 2-1 και σε 2-2 με γκολ που μπήκε στο 95', στην τελευταία φάση του αγώνα!
Η Μαλεσίνα μπήκε δυνατά στον αγώνα και μέχρι το 30' ήταν καλύτερη. Ο Μόνος με εκπληκτική επέμβαση στο 6΄σταμάτησε το τετ-α-τετ του Ν. Λέντα και στο 27΄, μετά από ανύπαρκτο πέναλτι δόθηκε στη Μαλεσίνα, είπε όχι στην εκτέλεση του Ρούσση. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα της Χαλκίδας έχασε 5 καλές ευκαιρίες με κορυφαία την κεφαλιά του Ανέστη στο 44΄που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Η Μαλεσίνα μπήκε δυνατά, η μάλλον τυχερά στο Β' ημίχρονο και από το πουθενά βρέθηκε να προηγείται με 2-0. Στο 51΄, σε επίθεση της Μαλεσίνας και με μία ασυνεννοησία Μόνου και Γκιτσάλη που συγκρούστηκαν, η μπάλα βρήκε σε λακκούβα και στρώθηκε στον Δέδε που έκανε το 1-0. 4 λεπτά αργότερα (55') νέα ολιγωρία και ο Μπέσσας με κεφαλιά έκανε το 2-0. Από εκείνη την ώρα ο αγώνας έγινε στο μισό γήπεδο καθώς ο ΑΟΧ έπαιζε μονότερμα τη Μελεσίνα που οι παίχτες της ξάπλώναν συνεχώς στο χόρτο και μπάλες να πέφτουν με κάθε ευκαιρία στον αγωνιστικό χώρο ιδίως μετά την αποβολή του Μπέσσα στο 71. ΄ Όμως η Χαλκίδα δεν είχε πει τη τελευταία της λέξη. Στο 61΄ακυρώθηκε λανθασμένα κανονικό γκολ του Ανέστη και στο 67΄ο Τσιβίκας που 4 λεπτά νωρίτερα είχε περάσει σαν αλλαγή πέρασε 3 παίκτες της Μαλεσίνας, ο Δ. Λέντας τον ανέτρεψε και ο Ευσταθίου εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι, μείωσε σε 2-1. Ο χρόνος περνούσε, οι ευκαιρίες για τον ΑΟΧ χανόντουσαν. Ο διαιτητής έδωσε 5 λεπτά καθυστερήσεις (ήταν παραπάνω κανονικά), που θα μπορούσε να δώσει παραπάνω, καθώς οι παίχτες της Μαλεσίνας, έπεφταν σαν τα κοτόπουλα, για να κερδίσουν χρόνο. Έκαναν ακόμα και στις καθυστερήσεις, καθυστερήσεις. Στην τελευταία φάση του αγώνα (95'), Μετά από φάση διαρκείας με τον Κοκονδύνη να διώχνει το σουτ του Τσομπανη και το σουτ του Σμυρναίου να κοντράρει, ο Τσιβίκας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, παγώνοντας το γήπεδο με τους 600 φιλάθλους της Μαλεσίνας και στέλνοντας στα ουράνια τους 200 εκδρομείς από την Χαλκίδας. Μετά το γκολ ο διαιτητής δεν έδειξε καν σέντρα και έληξε τον αγώνα.
Ανεπίτρεπτη η φιλοξενία στη Μαλεσίνα. Οι 200 φίλαθλοι του ΑΟΧ, πλήρωσαν 10 ευρώ για να κάτσουν όρθιοι σε ένα επικλινές σημείο με πέτρες, στο χωράφι στην απέναντι κερκίδα. Αυτές οι ομάδες με αυτά τα άθλια γήπεδα, θέλουν να πάνε και Γ' Εθνική. Τα ίδια θα συναντήσουμε και στη Θήβα την Τετάρτη.
Στο άλλο παιχνίδι, η Θήβα νίκησε στην έδρα της τον Αίολο με 4-0. Στη βαθμολογία ο ΑΟΧ είναι πρώτος με 5 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τη Μαλεσίνα και ακολουθεί η Θήβα με 4 και ο Αίολος με 1.
Την Τετάρτη 20 Μαΐου στις 17:00, ο ΑΟ Χαλκίς θα αγωνιστεί μέσα στη Θήβα, σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Μέχρι τρίτη πρωί θα γνωρίζουμε για την εκδρομή που θα πραγματοποιήσουν στη Θήβα, οι φίλαθλοι της Χαλκίδας. 

ΑΟ Χαλκίς 1967 ( Λάμπρου): Μόνος, Αυλωνίτης, Θωμάς (82΄Σμυρναίος), Καραμπάς, Ευσταθίου, Γκιτσάλης, Τσομπάνης, Βαλκάνος, Φιλιππίδης Ανέστης (63΄Τσιβίκας), Δήμου.
ΑΕ Μαλεσίνας 2008 (Λέντας): Κοκονδύνης, Λελούδας, Πίσκοπος, Λέντας Δ, Μπέσσας, Δέδες, Γκανάς (64΄Πάππος), Ζησόπουλος, Ρούσσης, Λέντας Ν (71΄Γκανάς Χ)Σέττος (91΄Σταθόπουλος).

Αποτελέσματα 3ης αγ.
Μαλεσίνα 2-2 Χαλκίδα
Θήβα 4-0 Αίολος Κ.

Βαθμολογία (3 αγ.)
1. ΑΟ Χαλκίς 5 (5-4)
2. ΑΕ Μαλεσίνας 2008 5 (4-3)
3. ΑΟ Θήβας 4 (6-3)
4. Αίολος Καρπενησίου 1 (1-6)


Μαλεσίνα-Α.Ο.Χαλκίς 2-2 από LAMIASTARGR

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ (φάσεις αγώνα)




Η απόκρουση του Μόνου στο ψεύτικο πέναλτι που δόθηκε στη Μαλεσίνα.









ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ 95'


















ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΣΤΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑ












Δεν υπάρχουν σχόλια: