Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

0 ΑΟΧ 4-0 ΑΙΟΛΟΣ Κ.: Μία νίκη απέμεινε για την άνοδο

Τη μία από τις 2 εντός έδρας νίκες που οδηγεί στη Γ' Εθνική, πραγματοποίησε ο ΑΟ Χαλκίς, χθες, Κυριακή 24 Μαΐου. κερδίζοντας στο στάδιο Χαλκίδας, τον Αίολο Καρπενησίου, με σκορ 4-0. MVP του αγώνα, ο Κώστας Τσιβίκας ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και μία ασίστ. Η ομάδα της Χαλκίδας, μετά την ήττα της Μαλεσίνας στην έδρα της απ' τη Θήβα, είναι πρώτη, αλλά θέλει νίκη και μόνο νίκη στον επόμενο αγώνα. για να ανέβει στη Γ' Εθνική κατηγορία. Μάλιστα στο άλλο παιχνίδι, η Θήβα ήταν μπροστά με 1-3 και δέχθηκε επίτηδες γκολ (2-3 τελικό), για να μην έρθει αδιάφορη η Μαλεσίνα (1-2 είχε κερδίσει στη Θήβα και τα τέρματα μεταξύ τους είναι ισοπαλία 4-4).

Ρεπορτάζ αγώνα από eviagoal.blogspot.gr
Παρότι ο Γιώργος Λάμπρου κράτησε εκτός αγώνα τους Τσομπάνη, Καραμπά, Θωμά, Δήμου και Φιλιππίδη προκειμένου να τους προφυλάξει οι γηπεδούχοι μπήκαν με σωστή νοοτροπία και με ένα εκρηκτικό 10λεπτο καθάρισαν τον αγώνα. Μόλις στο 3΄μετά τη συστημένη σέντρα του Τσιβίκα ο Τόλης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 8΄ο Τσιβίκας με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-0. Σμυρναίος και Ανέστης έχασαν δυο καλές ευκαιρίες στο 31΄και το 32΄και 7 λεπτά αργότερα (39΄) πάλι ο Τσιβίκας με ωραία προσποίηση άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο και έγραψε το 3-0. Στην επανάληψη ήταν φανερή η θέληση των «κυανόμαυρων» να μην εκθέσουν τους αντιπάλους τους και περιορίστηκαν σε ένα 4ο τέρμα που ήταν το 3ο προσωπικό του Γιώργου Τσιβίκα στο 85΄μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό Τόλη-Σμυρναίου.
Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία Ζαραβίνου, Μπαμπά και Φωτόπουλου.
Τελευταίος αγώνας που κρίνει την άνοδο είναι την Κυριακή 31 Μαΐου, όπου ο ΑΟΧ θα φιλοξενήσει τη Μαλεσίνα, στις 17:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Ο κόσμος που αναμένεται να παρευρεθεί σε αυτό το παιχνίδι, είναι αρκετός τόσο ώστε η διοίκηση να μπει σε σκέψεις να βάλει έξτρα κυλιόμενη κερκίδα. Με νίκη ο ΑΟΧ θα ανέβει στη Γ' Εθνική και ο κόσμος πρέπει να δώσει βροντερό παρόν.

ΑΟ Χαλκίς (Γ. Λάμπρου): Μόνος (46΄Οικονομίδης), Κοροβέσης (46΄Μπασινάς), Μαρίνος, Γκιτσάλης, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Σμυρναίος, Βαλκάνος (57΄Τσεκούρας), Τσιβίκας, Ανέστης, Τόλης
Αίολος Καρπενησίου (Γ. Φλωράκης): Μακρής, Αζακάς, Τόσκα, Ζαραβέλης, Ίμβρος, Χαλκίδης, Φουκάς, Ράμμος, Μπουμπουρής (68΄Καραμπάς), Κουρλός, Νικολάου

Αποτελέσματα:
Χαλκίδα 4-0 Αίολος Κ.
Μαλεσίνα 2-3 Θήβα

Βαθμολογία:
1. ΑΟ Χαλκίς 9
2. ΑΟ Θήβας 8
3. ΑΕ Μαλεσίνας 8
4. Αίολος Καρπενησίου 1


Α.Ο.Χαλκίδας-Αίολος 4-0 από LAMIASTARGR

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ






ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΑΟΧ







Δεν υπάρχουν σχόλια: