Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

0 ΑΝΑΛΗΘΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΘΗΒΑ

Κάποια δημοσιεύματα, πολλές φορές, είναι γραμμένα για να προκαλούν εντυπώσεις και για να δείχνουν μία ομάδα ότι είναι ομαδάρα. Τελευταία ακούσαμε πάρα πολλά και μπήκαμε σε μία διαδικασία να επιβεβαιώσουμε αν όλα αυτά είναι αλήθεια. Τελικά πολλά από όσα νομίζαμε, ήταν αναλυθείς ρεπορτάζ. Εμείς λοιπόν "το ψάξαμε" και βρήκαμε τι ισχύει και τι δεν ισχύει.
  • ΠΟΤΕ η Θήβα δεν ζήτησε 200 εισιτήρια. Για την ακρίβεια η Θήβα δεν ζήτησε καθόλου εισιτήρια. Αυτά ήταν δημοσιεύματα Θηβαίων δημοσιογράφους για να δείξουν ότι η Θήβα έχει κόσμο. Θυμάστε έτσι κι αλλιώς τους δημοσιογράφους αυτούς που κάποτε έκαναν τα 250 άτομα, σε 1500... 
  • ΔΕΝ υπήρξε ΠΟΤΕ συνάντηση μεταξύ Βυλιώτη (πρόεδρος Θήβας) και Καρυστινού (πρόεδρος ΑΟΧ). Δεν βρέθηκαν από κοντά και μάλιστα δεν υπήρχε και παρουσία της αστυνομίας. Όλα αυτά είναι για να προκαλούν, ότι και καλά υπάρχει επικινδυνότητα μεταξύ των φιλάθλων. 
  • Καμία αστυνομία ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τη μετακίνηση των φιλάθλων της Θήβας. Αυτό είναι για να δικαιολογήσουν το ότι δεν μάζεψαν ούτε ένα λεωφορείο για να έρθουν στη Χαλκίδα. Αυτό μάλιστα είναι πληροφορία από Θηβαίο φίλο στη Θήβα. (Εμείς το είχαμε προβλέψει ΕΔΩ)
Τέλος θα θέλαμε να σχολιάσουμε και το γεγονός ότι Χαλκιδέικη ομάδα, έδωσε φιλικό αγώνα με τη Θήβα, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον ΑΟΧ. Βασικά θα το σχολιάσουμε, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία... Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: