Σάββατο 30 Μαΐου 2015

0 ΛΑΜΠΡΟΥ: Η προσπάθεια του ΑΟΧ πρέπει να έχει συνέχεια

Τέτοια εποχή πέρσι πάλευε με όλες τις δυνάμεις του, μέσα από τον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, να αποφύγει τον υποβιβασμό στα τοπικά πρωταθλήματα. Τελικώς δεν τα κατάφερε, όμως έναν χρόνο αργότερα ο ΑΟ Χαλκίδας είναι παρών στα μπαράζ ανόδου, ως πρωταθλητής Εύβοιας, διεκδικώντας το "χρυσό" εισιτήριο του 7ου ομίλου, το οποίο θα τον επαναφέρει στις εθνικές κατηγορίες. Την Κυριακή, λοιπόν, η ιστορική ομάδα υποδέχεται τη Μαλεσίνα σε μία τελευταία αγωνιστική που αναμένεται να... κόψει ανάσες, με δεδομένο ότι τόσο ο αντίπαλος όσο και η Θήβα (που την ίδια ώρα θα φιλοξενείται στο Καρπενήσι από τον ουραγό Αίολο) ενδιαφέρονται άμεσα για τον ίδιο στόχο! Συγκεκριμένα, με νίκη η Μαλεσίνα θα κληθεί να δώσει ειδικό αγώνα μπαράζ με αντίπαλο τη Θήβα (εφόσον η τελευταία επίσης κερδίσει), ενώ στην περίπτωση της ισοπαλίας στο ντέρμπι της Χαλκίδας η πρωταθλήτρια Βοιωτίας θα πανηγυρίσει την άνοδο!
Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Ευβοιώτες κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους, καθώς θα έχουν την ευκαιρία με τη συμπαράσταση των χιλιάδων φίλων τους να φτάσουν σε νίκη που θα σημάνει άνοδο στη Γ' Εθνική!
Ο Γιώργο Λάμπρου μετέφερε, μέσω της 'ΩΡΑΣ των σπορ', το κλίμα που υπάρχει στη Χαλκίδα, λίγα εικοσιτετράωρα πριν το 90λεπτο της... χρονιάς!
''Αισθανόμαστε έτοιμοι! Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, άλλωστε όσο περνούν τα παιχνίδια παρουσιάζουμε όλο και καλύτερη εικόνα'' τόνισε αρχικά ο έμπειρος προπονητής, για να συνεχίσει: ''Μπορεί η Χαλκίδα να βρίσκεται χαμηλά, όμως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από το καλοκαίρι και θέλουμε αυτή η προσπάθεια να έχει συνέχεια. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρει τη θέση της στις κατηγορίες που ανήκει''.
Στη συνέχεια, ο Ευβοιώτης προπονητής αναφέρθηκε στον βαθμό δυσκολίας που παρουσιάζει ο όμιλος, επισημαίνοντας: ''Κάθε ματς έχει τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες του. Τόσο η Θήβα όσο και η Μαλεσίνα είναι πολύ καλές ομάδες. Ήταν τέτοια τα αποτελέσματα στον όμιλο, που έδειξαν ότι όλοι πάλεψαν για το καλύτερο, ακόμη και ο Αίολος που είχε κάνει ισοπαλία μέσα στη Μαλεσίνα. Ποτέ δεν μπορείς να μαντέψεις από πριν τι θα γίνει, όμως το περίμενα ότι θα γίνονταν δύσκολα παιχνίδια''.
Την Κυριακή, πάντως, οι νερατζούρι αναμένεται να έχουν πλήθος κόσμου στο πλευρό τους: ''Ο κόσμος έχει συμπαρασταθεί πολύ στην ομάδα φέτος! Μπορώ να πω ότι έχει δώσει μία νότα από τα παλιά, τότε που έρχονταν να δουν τη Χαλκίδα από όλη την Εύβοια! Στο ματς με τη Μαλεσίνα πιστεύω ότι το γήπεδο θα έχει περισσότερους από 3000 φιλάθλους''!
Τέλος, ο Γιώργος Λάμπρου δεν αρνήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τη Θήβα, την ομάδα που εργάστηκε σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών τα προηγούμενα χρόνια.
''Ήμουν τέσσερα χρόνια στη Θήβα και έχω κρατήσει αρκετά πράγματα. Όταν πήγα για τα μπαράζ, είδα παλιούς και καλούς φίλους. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με υποδέχθηκαν με τόσο όμορφο τρόπο'' σημείωσε και... διευκρίνισε: ''Η Χαλκίδα ήταν η ομάδα μου, όταν έπαιξα στη Β' Εθνική, είναι η ομάδα του τόπου μου και της καρδιάς μου''.

Πηγή: pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: