Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

0 ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΝΕΩΝ: Πρωταθλητής ΕΠΣ Ευβοίας 2014-15

Μετά τη κατάκτηση του Θουκυδίδειου πρωταθλήματος, οι νέοι του ΑΟ Χαλκίς, κατέκτησαν και το πρωτάθλημα νέων της ΕΠΣ Ευβοίας. Χθες, Σάββατο 6 Ιουνίου, στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας, νίκησαν με σκορ 1-0 την Ακαδημία Απόλλων Ερέτριας. Έτσι άνδρες και νέοι, για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, κατέκτησαν τα αντίστοιχα πρωταθλήματα ΕΠΣ Ευβοίας. Μάλιστα οι νέοι κατέκτησαν και το Θουκυδίδειο και το πρωτάθλημα ΕΠΣΕ, αήττητοι. 
Οι "νερατζούρροι" ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του τελικού και δίκαια έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Μπασινάς στο 55΄με πλασέ από πλάγια θέση νικώντας τον τερματοφύλακα Δαφνή. Η ομάδα του Μιχάλη Μαύρου είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί νωρίτερα όταν στο 36΄το σουτ του Πετρογιάννη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, αλλά και να αυξήσει το σκορ στο 70΄ όταν η κεφαλιά του Ντεγιάννη πέρασε άουτ. Η Ερέτρια είχε τη μοναδική της καλή στιγμή στο 30΄ με το φάουλ του Μώρου να περνάει λίγο έξω ενώ ξύπνησε στο τελευταίο 5λεπτο χωρίς όμως να καταφέρει την ισοφάριση.
Το φετινό πρωτάθλημα ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Γιάννη Φρατζεσκάκη παλιού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Χαλκίδας και μετέπειτα παράγοντα του ΑΟ Χαλκίς για 15 χρόνια. Στο ενωσιακό βρέθηκαν τα παιδιά και τα εγγόνια του που έλαβαν τιμητική πλακέτα. Επίσης ο πρόεδρος της Χαλκίδας Τάσος Καρυστινός τίμησε τον γραμματέα της ένωσης Γιώργο Πίσχινα για την βοήθεια που προσέφερε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

ΑΟ Χαλκίς (Μ. Μαύρος): Βελισσαράκος, Αναστασίου, Καρβελλάς, Ντεγιάννης, Ρουμπής, Ζευγωλάτης, Πετρογιάννης (68΄Σταμέλος), Τόλης, Λειβαδίτης (80΄Καρκαντελίδης), Μπασινάς, Τσεκούρας.
Ακαδημία Απόλ. Ερέτριας (Δ. Βαλκάνος): Δαφνής, Μπασινάς Κ., Μπασινάς Γ., Σταματίου, Ντουρμάς, Σμπιλήρης, Μαυρίδης (70΄ Σεϊτάς), Μεκανάς, Ξυλάς, Μώρος, Βασιλειάδης (56΄Μίγγος).


Τελικός Νέων Ε.Π.Σ.Εύβοιας 2014-2015 από LAMIASTARGR

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


 









Δεν υπάρχουν σχόλια: