Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

0 ΟΠΕΧ: Εκλογές και απολογισμός 2015

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση και εκλογές του ΟΠΕ Χαλκίδας, στο εργατικό κέντρο, παρουσία 50 μελών της ομάδας βόλλεϊ της Χαλκίδας. Στην αρχή ο πρόεδρος, του ΟΠΕΧ, Αντώνης Ζεμπίλης, έκανε τον διοικητικό απολογισμό, ο Δημοσθένης Συκοβάρης τον οικονομικό απολογισμό και ο Κωνσταντίνος Χάνος, ανέλυσε τα άρθρα του καταστατικού, που θα εναρμονιστούν με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:
Στον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, για τα τελευταία 2 χρόνια, τόνισαν το πόσο καλή ήταν ο διαχωρισμός της ΑΓΕΧ, και η συγχώνευση, ώστε η ομάδα να γίνει ανεξάρτητο σωματείο και να κόψει τον ομφάλιο λώρο, απ' τη μπασκετική διοίκηση. Δημιουργώντας τον ΟΠΕΧ, ξεχωριστά και συνεχίζοντας τη δουλειά που έκαναν τόσα χρόνια στην ιστορική και ένδοξη ΑΓΕΧ, η ομάδα κατάφερε να βάλει τα πράγματα σε τάξη, να μπορεί να λειτουργεί καλύτερα διοικητικά και να ξεχρεώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις που είχε ως ΑΓΕΧ. Αποτέλεσμα είναι η ομάδα να είναι ένα υγιές οικονομικό σωματείο. 

ΕΚΛΟΓΕΣ:
Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν πρώτος βγήκε ο πρώην και νυν πρόεδρος, Αντώνης Ζεμπίλης και ακολούθησαν οι Δημήτρης Αποστολίδης, Δημοσθένης Συκοβάρης, Δημήτρης Καραντάκης, Κωνσταντίνος Χάνος και Κυριακή Μαστρογιαννάκη.  

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΠΕΧ:
Μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια ο ΟΠΕΧ έχει πολλές επιτυχίες. Η 1η θέση στην ΕΣΠΑΑΑ των Παμπαίδων, ήταν μία από τις μεγάλες επιτυχίες, ενώ η ανδρική ομάδα αγωνίζεται στη Β' Εθνική κατηγορία. Οι αθλητές και αθλήτριες του ΟΠΕΧ, Λυδία Αδάμ, Φάνης Ρουσσόπουλος, Οδυσσέας Αδάμ και Άγγελος Μανδηλάρης, καλούνται επίσημα από την ομοσπονδία για την Εθνική Ελλάδος, ενώ 4 Αθλητές-ιες, σπουδάζουν στην Αγγλία με υποτροφία, με ειδίκευση στο Βόλλεϊ. 

Ο ΟΠΕ Χαλκίδας, διοικητικά και οικονομικά, είναι υγιές σωματείο και θα πορευτεί για άλλη μία 2ετία, με στόχο να πραγματοποιήσει πάλι τις επιτυχίες που πραγματοποίησε και την προηγούμενη διετία και να θέσει και μεγαλύτερους στόχους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: