Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

0 ΓΣ ΑΟΧ: Διεκόπη για 24/6, ένδιαφέρον από επενδυτές

Διεκόπη η χθεσινή γενική συνέλευση του ΑΟ Χαλκίς, με αναφορά στον οικονομικό απολογισμό και με ευχάριστα νέα, όσον αφορά το μέλλον της ομάδας της Χαλκίδας.
Ο πρόεδρος του ΑΟΧ, Τάσος Καρυστινός, παρακάλεσε να διακοπεί η γενική συνέλευση, καθώς έδειξαν ενδιαφέρον για την ομάδα της Χαλκίδας, κάποιοι Αθηναίοι επενδυτές τους οποίους δεν ανέφερε τα ονόματα τους και δεν ήταν παρόν.
Το παρόν έδωσαν φίλοι της ομάδας και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Χαλκίδας «Τρελά Νερά».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Γιάννης Γιαμπουράς, ο οποίος ανέλυσε τον οικονομικό απολογισμό της ομάδας.Τα στοιχειά που αναφέρθηκαν για τα έσοδα και τα έξοδα της χρονιάς που πέρασε ήταν:
Έξοδα 104830 - Έσοδα 104830
Πιο αναλυτικά τα Έξοδα ήταν:

Διαιτησία 5000 - Παίκτες / Προπονητές 67000 - Πούλμαν 3500 - Ασφάλεια Παικτών 3000 - Ιατρικές υπηρεσίες 4000 - Ακαδημίες 6000 - προηγούμενες οφειλές 8.700 - γηπεδικές εγκαταστάσεις 2300.
Τα Έσοδα ήταν:
Από τα Μέλη της διοίκησης και τις Συνδρομές 43000 - Χορηγοί /Διαφημίσεις 27400 - Εισιτήρια 33450.

ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ
Στη συνέχεια μίλησε ξανά ο Τάσος Καρυστινός, ο οποίος μετά από πιέσεις των δημοσιογράφων και των παρευρισκομένων φιλάθλων, ανέφερε πως υπάρχει εκφρασμένο ενδιαφέρον από εφοπλιστή και από άνθρωπο που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Μάλιστα οι άνθρωποι αυτοί θα έρθουν στην επόμενη γενική συνέλευση της ομάδας, που λογικά θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές και θα παρουσιάσουν το πλάνο τους. Τα σχέδια των υποψηφίων επενδυτών, όπως ανέφερε ο Καρυστινός, είναι μεγαλόπνοα και περιλαμβάνουν πλάνο 3ετίας - 4ετίας που το τέλος του και αν όλα έχουν κυλήσει ομαλά θα βρει την ομάδα στην Α' Εθνική κατηγορία.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24/6 Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Η Γενική συνέλευση διεκόπη για την επόμενη εβδομάδα, Τετάρτη 24 Ιουνίου, στις 20:00 και το μέρος θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. 
Ο Καρυστινός παρακάλεσε τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν στην επόμενη συνέλευση, καθώς θα έρθουν και οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές και πρέπει όλοι να δείξουμε πως αγαπάμε την ομάδα της Χαλκίδας.
Ευελπιστούμε σε ένα καλύτερο μέλλον για τον ΑΟΧ, το οποίο θα δούμε στην επόμενη γενική συνέλευση. ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι πρέπει να παρευρεθούμε και να δώσουμε βροντερό παρόν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: