Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

0 ΑΓΕΧ ΓΥΝΑΙΚΩΝ BC: 3ες στα μπαράζ για Α2 2015

Την άνοδο στην Α2 κατηγορία διεκδίκησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της ΑΓΕ Χαλκίδας, ως πρωταθλήτρια ΕΣΚΑΣΕ, αλλά δεν κατάφερε να την κερδίσει, καθώς έκανε ένα κακό ξεκίνημα που της κόστισε. Τα πλέι οφ πραγματοποίηθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο κλειστό ΜΕΤΣ, στην Αθήνα. 
Τα κορίτσια της Χαλκίδας, με 6 στις 6 νίκες, κέρδισε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ, που πραγματοποιήθηκε σε λιγότερο από 2 μήνες. Στο πρωτάθλημα αυτό, αντιμετώπισε και μία "μούφα" ΑΓΕ Χαλκίδας, με τη διαφορά ότι η αυθεντική ΑΓΕΧ ονομάζεται Αθλητική Γυμναστική Εταιρία Χαλκίδας, ενώ η "μούφα" ΑΓΕΧ, ονομαζόταν Αθλητική Γυμναστική Ένωση Χαλκίδας. 
Στα μπαράζ, τα κορίτσια της Χαλκίδας ξεκίνησαν με 2 ήττες, 41-51 απ' τον ΒΑΟΛ Χίου και 51-27 απ' τον Έσπερο Πατρών. Στη συνέχεια νίκησαν με 42-36 τον Πήγασο Κρεμαστής Ρόδου και με 46-31, τον Κούρο Σάμου, τερματίζοντας στην 3η θέση. Την 1η θέση του νότιου ομίλου κατέλαβε ο Έσπερος Πατρών ενώ ο ΒΑΟΛ Χίου, που κατέλαβε τη 2η θέση και οδηγούσε σε δεύτερα μπαράζ με τον 2ο του Βόρειου ομίλου, παραιτήθηκε απ' αυτή τη διαδικασία των μπαράζ, στερώντας στην ουσία μία διεκδίκηση από τις άλλες ομάδες του ομίλου του, όπως η ΑΓΕΧ. 
Προπονητής στην ΑΓΕΧ γυναικών για φέτος ήταν ο Γιώργος Βελισσαράκος, ενώ για την ομάδα της Χαλκίδας, αγωνίστηκαν οι Χαλικοπούλου, Αυγουστοπούλου, Καπελέρη, Σπυροπούλου, Μαμασούκα, Θεοδώρου, Γεωργίου, Γκίκα, Καραμπίνη, Ρέππα, και η Καπακλή που αγωνίστηκε στα 2 τελευταία παιχνίδια.
Τα κορίτσια έφτασαν πολύ κοντά, όμως δεν τα κατάφεραν. Τη νέα σεζόν θα συνεχίσουν τη δουλειά τους, παρά τις οικονομικές δυσκολίες και θα διεκδικήσουν και του χρόνου, τόσο το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ, όσο και την άνοδο στην Α2 κατηγορία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: