Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

0 ΑΟΧ: Σύσκεψη με Κοτσάτο στη Χαλκίδα, δυσκολία στη μεταφορά χρημάτων

Στη Χαλκίδα και στα γραφεία του ΑΟ Χαλκίς (Νεοφύτου), βρέθηκε ο Χιώτης εφοπλιστής και πρόεδρος του ΑΟΧ, Κώστας Κοτσάτος. Στην 4ωρη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ο Κοτσάτος τόνισε πως υπάρχει πρόβλημα με τις τράπεζες και δεν μπορούν να φέρουν χρήματα από το εξωτερικό. Για το λόγο αυτό ο Γιώργος Τόλιας θα αναχωρήσει την Πέμπτη για να φέρει τα χρήματα. Γι αυτό τον λόγο, η προετοιμασία της ομάδας πάει κι άλλο πίσω. Ο Αύγουστος πλησιάζει και ακόμα δεν έχουν γίνει μεταγραφές στην ομάδα της Χαλκίδας.
Λόγω αυτής της καθυστέρησης των χρημάτων το πρωί έσκασε η πρώτη παραίτηση μέλους του ΔΣ που διαχωρίζει τη θέση του, αρνούμενος να συναινέσει στον εμπαιγμό των Χαλκιδέων φιλάθλων, θεωρώντας ότι ο Κοτσάτος δεν ήταν πειστικός. Λογικά η παραίτηση δεν θα είναι μια καθώς πλέον χάθηκε και το τελευταίο ψήγμα αξιοπιστίας όταν ο Χιώτης επιχειρηματίας έδινε την εντολή να εξεταστεί αν ο λογαριασμός του ΑΟ Χαλκίς είναι καθαρός ώστε όταν εισρεύσουν τα χρήματα να μην δεσμευθούν και εντωμεταξύ να υπάρχουν οι αριθμοί λογαριασμών των ποδοσφαιριστών έτοιμοι για να γίνει γρήγορα η μεταφορά των χρημάτων.
Η Παρασκευή θα είναι μία κρίσιμη μέρα για τον ΑΟΧ, καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια παράτασης χρόνου. Η ομάδα πρέπει να κάνει τις μεταγραφές της και την προετοιμασία της. διότι σε 1μιση μήνα, ξεκινάει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: