Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

0 ΑΟΧ 2-2 ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ: Ικανοποίηση παρά το "Χ" στο τέλος

Πολυ καλές εντυπώσεις άφησε χθες ο ΑΟ Χαλκίς στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Η ομάδα της Χαλκίδας, ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Οπούντιο Μαρτίνου, με γκολ που δέχτηκε στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο ΑΟ Χαλκίς, έδειξε καλό πρόσωπο, απέναντι σε μια ομάδα που πέρσι τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει κάνει 10 μέρες περισσότερη προετοιμασία.
Στο 8΄ είχαμε τον Ζουζουλή σε τετ-α-τετ να πατάει τη μπάλα. Στο 12΄ ο Βαλκάνος σέντρα η κεφαλιά του Καμπιώτη πέρασε λίγο έξω. Στο 18΄ο Βαλκάνος με ατομική ενέργεια έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι όμως, μείωσαν στη πρώτη τους ουσιαστικά επίθεση στη περιοχή της Χαλκίδας με φάουλ στο 26' που εκτέλεσε ο Μπέντας και ο Τσέλος με κεφαλιά εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της αμυντική λειτουργίας. Στο 31΄ο ΑΟΧ έχασε μεγάλη ευκαιρία πάλι με Βαλκάνο και Καμπιώτη πρωταγωνιστές. 
Στο 48΄1-2 Καμπιώτη-Σπανού κόπηκε τελευταία στιγμή και στο 54΄ο Βαλκάνος πάσαρε και ο Καμπιώτης έκανε το 2-1. Από το 60' και μετά ο Οπούντιος πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 93', με σουτ μέσα στην περιοχή του Κωτσάλα.
Με τη λήξη του αγώνα, οι φίλαθλοι της Χαλκίδας παρά το 2-2, έμειναν ικανοποιημένοι γνωρίζοντας ότι η ομάδα αν ολοκληρώσει την προετοιμασία της, θα είναι πολύ δυνατή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

ΑΟ Χαλκίς (Λάμπρου): Ντουμάνης, Τσεκούρας, Μαρίνος, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Γκιτζάλης, Καμπιώτης, Βαλκάνος, Σπανός, Ζουζουλής. Έπαιξαν επίσης Δημητρίου, Μπασινάς, Σμυρναίος, Γιαλός, Πετρογιάννης, Αποστολόπουλος, Ντεγιάννης, Βρέττος, Ζευγολάτης. 
Οπούντιος Μαρτίνου (Ζαχαρόπουλος): Καρανάσος, Κουτσούμπας, Νικολόπουλος, Σπυριδάκης, Τσέλος, Γκριζάπης, Πατσαρούχας, Δέδες, Δημητρέλος, Μπέντας, Μεχμέτογλου. Έπαιξαν επίσης οι Δαμαράς, Τσάφος, Κωτσαλάς, Τσίμας, Κακαβάς, Καλαμάτας, Κόκα. 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ








Α.Ο.Χαλκίδας-Οπούντιος Μαρτίνου 2-2 από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: